The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Sassuolo-16.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 4ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ μεγιστάνα του Τορίνο και ομάδας Σασουόλο. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «ζέβρων», οι οποίοι ξεκίνησαν τη σεζόν αρκετά καλά και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουν την ηγετική θέση στην κατάταξη, καθώς και για να έρθει στον αγώνα εναντίον της Βαλένθια με καλή διάθεση.

Τρεις αγώνες – τρεις νίκες

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πρώτα η Τορίνιοι άρπαξαν τρεις βαθμούς στην Κιέβο, το καθοριστικό γκολ ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι σημείωσε στο συμπληρωμένο χρόνο. Στο δεύτερο γύρο η Γιούβε στην έδρα της ήταν ισχυρότερη από τη Λάτιο 2:0, και στην τρίτη αγωνιστική ημέρα έφερε τρεις βαθμούς από την Πάρμα. Η Γιουβέντους είναι ο μοναδικός ηγέτης της Σέριε Α’ Ιταλίας, ο πιο κοντινός διώκτης των Τουρίνων, η Σασουόλο, έχει δύο μονάδες αρνητικό χάντικαπ.

Ενεργή Σασουόλο

Η Σασουόλο έχει εκπλήξει στην αρχή της νέας σεζόν, οι «μαύρο-πράσινοι» έχουν ήδη 7 βαθμούς και βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Είναι πιθανό αν η δυναμική της συλλογής των βαθμών θα συνεχιστεί, η διοίκηση των μελλοντικών φιλοξενουμένων θα προσαρμόσει τους στόχους για τη σεζόν για την ομάδα. Η Σασουόλο κέρδισε δύο εντός έδρας παιχνίδια: 1:0 την Ίντερ και 5:3 τη Τζένοα, εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με την Κάλιαρι 2:2. Αξίζει να σημειωθεί η υψηλή απόδοση της ομάδας από Reggio Emilia.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους στην έδρα της πάντα προσπαθεί να παίξει ενεργά και αποτελεσματικά, και εδώ επίσκεψη στην πρωταθλήτρια έρχεται η Σασουόλο, η οποία στους τρεις πρώτους γύρους σημείωσε οκτώ γκολ στα αντίπαλα τέρματα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Σασουόλο είναι διώκτης της Γιουβέντους και στην περίπτωση της εκτός έδρας νίκης οι «μαύρο-πράσινοι» θα ηγούνται στην κατάταξη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: γκολ και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *