The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σασουόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Сассуоло-10.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Αγώνας του δέκατου έβδομου γύρου της Serie A μεταξύ Γιουβέντους και Σασουόλο έχει προγραμματιστεί για την επερχόμενη Κυριακή.

Γιουβέντους

Τέταρτη θέση, 30 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 32:15 – ο τρέχων ηγεμόνας του πρωταθλήματος Γιουβέντους είναι επτά βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, αλλά όλος ο αγώνας για το Scudetto είναι ακόμα μπροστά. Στις πέντε τελευταίες συναντήσεις η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε της Πάρμα (4:0), της Ουντινέζε (4:1) και της Μίλαν (3:1), σημειώνοντας ισοπαλία 1:1 με την Αταλάντα και χάνοντας 0:3 από τη Φιορεντίνα.

Σασουόλο

Ταυτόχρονα η Σασουόλο νίκησε τη Σαμπντόρια 3:2 και τη Τζένοα 2:1, σημείωσε ισοπαλία με τη Φιορεντίνα (1:1) και επίσης ηττήθηκε από τη Μίλαν (1:2) και την Αταλάντα (1:5). Ωστόσο, καλό ξεκίνημα της σεζόν επιτρέπει στους νεροβέρντι να διατηρούν την πέμπτη θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 29:23.

Πρόβλεψη

Η σημερινή Γιουβέντους είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από τη Σασουόλο, η οποία έχει ήδη χάσει τη βέλτιστη κατάστασή της. Όσο για μένα, η συνάντηση μεταξύ των δύο επιθετικών ομάδων με προβληματική άμυνα θα αποδειχθεί πλούσια σε ακριβή σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 0 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *