The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σαμπντόρια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juve_29.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 19ου γύρου της Σέριε Α’ θα ανοίξει με μονομαχία μεταξύ της Γιουβέντους Τορίνο και της Σαμπντόρια. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης για τις εταιρείες στοιχημάτων υπάρχει η ομάδα από το Τορίνο, κάτι που είναι εντελώς λογικό, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στην τάξη μεταξύ των αντιπάλων, καθώς και το γεγονός ότι η Γιουβέντους στον τελευταίο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει στο Μπέργκαμο, μολονότι η πρωταθλήτρια είχε ευκαιρία να κερδίσει τρεις βαθμούς, παρά την αποβολή. Η Σάμπα είναι καλή στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας αυτή η ομάδα έχει συνεχώς προβλήματα, που φαίνεται ξεκάθαρα στις στατιστικές.

Χρειάζεται νίκη

Η Γιουβέντους παίζει καλά στην έδρα της, η ομάδα του Allegri πέτυχε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία σε 9 συναντήσεις στο Allianz Stadium, με διαφορά τερμάτων να είναι 17:4. Προφανώς, με τέτοιες στατιστικές είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να παίξεις εναντίον πρωταθλήτριας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι η Γιουβέντους μετά την απώλεια βαθμών με την Αταλάντα θα είναι θυμωμένη, είναι πιθανό οι Γενουάτες να μην μπορέσουν να αποφύγουν τη συντριπτική ήττα.

Σάμπα

Η Σαμπντορία στις τελευταίες τρεις αγώνες μόνο κέρδιζε, η ομάδα της Γένοβας ήταν ισχυρότερη από την Πάρμα, την Έμπολι και την Κιέβο, που οδήγησε στο γεγονός ότι η ομάδα του Giampaolo ανέβηκε στην πέμπτη θέση, η διαφορά από τη Λάτσιο και τη ζώνη του Champions League είναι μόνο δύο μονάδες. Δηλαδή θεωρητικά, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στην επόμενη σεζόν μπορεί να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στο πιο διάσημο τουρνουά.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους στην έδρα της είναι πολύ ισχυρή, η ομάδα από το Τορίνο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει ξανά στην έδρα της. Η Σάμπα παίζει ασθενέστερα εκτός έδρας από ό, τι στην έδρα της, χάνει σχεδόν 1,5 γκολ κατά μέσο όρο στον εκτός έδρας αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *