The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Σαμπντόρια: προγνωστικά για στοίχημα

TURIN, ITALY - SEPTEMBER 26:  Leonardo Bonucci (C) of Juventus celebrates a goal with team mates Alvaro Morata (L) and Alex Sandro during the Serie A match between Juventus and UC Sampdoria at Allianz Stadium on September 26, 2021 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στο επόμενο παιχνίδι των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας, η Γιουβέντους, που σημείωσε εξαιρετική κίνηση, θα δοκιμάσει για δύναμη της Σαμπντόρια.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει ανακάμψει πλήρως από το κακό ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έχει ήδη ανέβει στην πέμπτη θέση της Serie A με ελάχιστη διαφορά από τη ζώνη του Champions League. Το 2022 η «Γηραιά Κυρία» έχασε από την Ίντερ (1:2) στη μάχη για το ιταλικό Super Cup. Και στο εθνικό πρωτάθλημα κέρδισε επτά βαθμούς σε μονομαχίες με Νάπολι (1:1), Ρόμα (4:3) και Ουντινέζε (2:0).

Σαμπντόρια

Στα πέντε προηγούμενα ματς, η Σαμπντόρια δεν γνώριζε τη γεύση της νίκης. Οι αστοχίες με Βενέτσια (1:1), Ρόμα (1:1), Κάλιαρι (1:2), Νάπολι (0:1) και Τορίνο (1:2) την έριξαν στη δέκατη πέμπτη θέση της ελίτ κατηγορίας. Όσο για το Κύπελλο, οι Γενοβέζοι, όπως ήταν αναμενόμενο, πέρασαν τα εμπόδια με τη μορφή της Αλεσάντρια (3:2) και της ίδιας Τορίνο (2:1).

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Γιουβέντους είναι πολύ υψηλότερο και στην έδρα της είναι σχεδόν ανίκητη. Πιστεύω ότι η Σαμπντόρια δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να επιβάλει έναν άξιο ανταγωνισμό στους Τουρίνιους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *