The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Roma-23.12

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Allianz, Τορίνο

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιούνται αγώνες του 18ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας, ο κεντρικός αγώνας του οποίου θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους Τορίνο και Ρόμα. Και οι δύο ομάδες είναι ηγέτες, έχουν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν το τρέχον πρωτάθλημα της Ιταλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της Γιουβέντους, με τη γραμμή πονταρίσματος στο σύνολό της μπορούμε να συμφωνήσουμε, δεδομένου της εξαιρετικής κατάστασης που σημείωσε η Γιούβε τον τελευταίο καιρό.

Μία μονάδα πίσω από τον ηγέτη

Η Γιουβέντους δεν μπορεί με τίποτε να ανέβει στην πρώτη θέση της Σέριε A’. Μετά από 17 γύρους στο ενεργητικό των «ζέβρων» υπάρχουν 41 βαθμοί, μία μονάδα διαφορά από τον ηγέτη Νάπολι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τορίνου στα τελευταία επτά ματς δεν έχει χάσει κανένα γκολ στο δίχτυ της, το οποίο είναι ένα πραγματικό επίτευγμα, δεδομένου ότι οι αντίπαλοι της ομάδας του Αλέγκρι για την περίοδο αυτή ήταν μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Νάπολι.

Στο TOP-4

Η Ρόμα στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα στενοχωρηθεί και με την ισοπαλία, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Di Francesco βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη της Σέριε A’, έχει στο ενεργητικό 38 βαθμούς, η διαφορά από την Νάπολι είναι τέσσερις μονάδες, αλλά έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Εκτός έδρας στο ιταλικό πρωτάθλημα αυτής της σεζόν η Ρόμα έπαιξε επτά αγώνες, στους οποίους σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων 13:3.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους παίζει καλά στην έδρα της, οι φιλοξενούμενοι έχουν σημειώσει εξαιρετική φόρμα και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κερδίσουν το ερχόμενο Σάββατο. Η Ρόμα εκτός έδρας παίζει καλά, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τους “λύκους”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,63.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *