The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Рома-27.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Το Σάββατο θα χαροποιήσει με μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών γεγονότων, οι ειδικοί του πόρου μας έχουν ετοιμάσει την αποκλειστική τους πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Ρόμα.

Η Γιούβε προσπαθεί ακόμα να επιταχύνει

Ο σύλλογος του Τορίνο ξεκίνησε το πρωτάθλημα με σίγουρη εντός έδρας νίκη επί της Σασουόλο με σκορ 3:0. Η Γιούβε δεν κατάφερε να σημειώσει επιτυχία στον δεύτερο γύρο, καθώς σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με τη Σαμπντόρια με σκορ 0-0. Υπάρχει ήδη κάτι να σκεφτούν και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ομάδα θα παίξει στο Champions League στην ίδια τετράδα με ΠΣΖ, Μπενφίκα και Μακάμπι από τη Χάιφα. Το κύριο πρόβλημα της ομάδας είναι οι τραυματισμοί, επτά παίκτες βρίσκονται στο ιατρείο ταυτόχρονα, οι μισοί από αυτούς θα μπορούσαν να βγουν στη βάση.

Οι «λύκοι» φαίνονται βαριοί, αλλά χωρίς απώλειες

Η Ρόμα ξεκίνησε με δύο όχι πιο εύκολες νίκες, ενώ οι αντίπαλοι δεν ήταν δυνατοί. Στον πρώτο γύρο νίκησε εκτός έδρας τη Σαλερνιτάνα με σκορ 1:0 και στον δεύτερο αγώνα ήταν αρκετό και ένα γκολ για να νικήσει εντός έδρας τη νεοφερμένη Κρεμονέζε. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδειξαν το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο σε αυτά τα παιχνίδια. Οι Ρωμαίοι ήταν ενεργοί μόνο όταν χρειάζονταν να σκοράρουν ένα γκολ και μετά δεν έπαιξαν καθόλου. Οι «λύκοι» έχουν τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν, η Γιουβέντους κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο δύο φορές, η μάχη στη Ρώμη ήταν ιδιαίτερα καυτή – 4:3, εντός έδρας οι Τορίνιοι κέρδισαν με σκορ  1:0.

Πρόβλεψη

Μεταξύ τους συναντώνται δύο γνωστοί σύλλογοι, οι οποίοι θέτουν υψηλούς στόχους. Η Γιούβε θεωρείται ελαφρύ φαβορί, αν και περισσότερο σε βάρος του γηπέδου της, αφού ο σύλλογος της «γηραιάς κυρίας» δεν δείχνει χειρότερος από αγωνιστική άποψη. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες δεν έχουν χάσει ακόμα, το στοίχημα σε under 2,5 γκολ φαίνεται αρκετά λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *