The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-ПСЖ-02.11

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – Αγωνιστική 6/6

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League, η Γιουβέντους θα παίξει με την ΠΣΖ, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι δεν έχουν ακόμη εγγυηθεί την άνοιξη στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι οπαδοί της Γιούβε προσεύχονται για την απόλυση του Αλέγκρι, η ομάδα παίζει πολύ αδύναμα. Στο Champions League οι Τορίνιοι δεν μπορούσαν καν να ανταγωνιστούν για την πρόκριση στα πλέι οφ, η ομάδα έχει μόνο 3 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο κουαρτέτο, η Μακάμπι Χάιφα υστερεί μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Στη Serie A, η Γιουβέντους κατάφερε να σημειώσει μια σειρά από τρεις νίκες, που μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη τετράδα στους 3 βαθμούς, τώρα ο σύλλογος είναι έβδομος στο πρωτάθλημα. Αμέσως 13 παίκτες, κυρίως λόγω τραυματισμών, θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση.

Οι Παριζιάνοι έχουν ελάχιστο κίνητρο

Τα πράγματα πάνε καλά για την ΠΣΖ, η ομάδα σταδιακά ξεφεύγει από τους διώκτες της στη Ligue 1, το χάντικαπ είναι ήδη 5 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, έπρεπε να κοπιάσουν για να νικήσουν την ασυμβίβαστη Τρουά εντός έδρας – 4:3, και πάλι το αποτέλεσμα έκανε η τριάδα Μέσι-Νεϊμάρ-Μμπαπέ. Οι Παριζιάνοι οδηγούν την τετράδα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά προηγούνται της Μπενφίκα μόνο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, για να μείνουν στην κορυφή του ομίλου πρέπει να κερδίσουν αυτή τη συνάντηση. Τρεις παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Νεϊμάρ, θα χάσουν τη συνάντηση λόγω κίτρινων καρτών.

Προσωπικές συναντήσεις

Πριν από δύο μήνες στο Παρίσι, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ ζωηρά, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπαπέ σημείωσε διπλό. Μετά από αυτό, η ΠΣΖ έφερε το ματς στη νίκη – 2:1.

Πρόβλεψη

Με βάση τις αποδόσεις, οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν από τους φιλοξενούμενους μαχητική σύνθεση, αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η ΠΣΖ είναι το φαβορί. Σε μια τέτοια συνάντηση, είναι βέλτιστο να στοιχηματίζετε ζωντανά, αλλά δεδομένης της κατάστασης των Τορίνιων, ας ρισκάρουνε να ποντάρουμε στην καθαρή νίκη για τον γαλλικό γίγαντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *