The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Наполи-20.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας     

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρέτζιο Νελ Εμίλια. Στάδιο Mapei – Citta della Tricolore

Η φιλόδοξη Γιουβέντους και η Νάπολι θα λάβουν μέρος στο Ιταλικό Σούπερ Κύπελλο αυτήν την Τετάρτη.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους ξεκίνησε τη νέα χρονιά του 2021 με τέσσερις συνεχόμενες νίκες έναντι των Ουντινέζε (4:1), Μίλαν (3:1), Σασουόλο (3:1) και Τζένοα (3:2), αλλά συνέχισε με αδύναμη ήττα 0:2 από την Ίντερ. Έτσι, οι Bianco-neri έπεσαν στην πέμπτη θέση στη Serie A, ρισκάροντας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια να μείνουν χωρίς Scudetto.

Νάπολι

Η Νάπολι είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, όπου ανέβηκε μετά από μια εντυπωσιακή νίκη 6:0 επί της Φιορεντίνα. Και πριν από αυτό, οι «παρτενοπέι», με διαφορετική επιτυχία, νίκησε τους Έμπολι (3:2), Ουντινέζε (2:1), Σπέτσια (1:2) και Κάλιαρι (4:1), δείχνοντας την προθυμία τους να πολεμήσουν για όλα τα πιθανά τρόπαια.

Πρόβλεψη

Θα τολμούσα να προτείνω ότι η σημερινή Νάπολι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Όπως κι να ‘χει, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης, γεγονός που δημιουργεί αμφιβολίες για την ικανότητά της να επιβάλει έναν αξιόλογο αγώνα στους «παρτενοπέι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Νάπολι θα κατακτήσει το κύπελλο με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *