The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Napoli-31.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 31 Αυγούστου στις 9:45 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας του 2ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας μεταξύ των ομάδων Γιουβέντους και Νάπολι. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο Γιουβέντους (Τορίνο).

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια στη Σέριε Α, δεν υπάρχει ίση με την «Γηραιά κυρία» στην εγχώρια αρένα. Την περασμένη σεζόν η ομάδα κέρδισε 37ο τίτλο στο πρωτάθλημα στην ιστορία και 8ο συνεχόμενο τίτλο. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα είναι σε θέση να αμφισβητήσει τους Τορίνιους στον αγώνα για το τρόπαιο. Ωστόσο, όλες οι βλέψεις του συλλόγου έχουν στραφεί στην Ευρώπη, ο κύριος στόχος για τη σεζόν για την ομάδα είναι να κερδίσει το Champions League. Αλλά η «Γηραιά κυρία» θυμάται και το εθνικό πρωτάθλημα, στον εναρκτήριο αγώνα οι Τορίνιοι νίκησαν την Πάρμα 1:0. Το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Κιελίνι.

Νάπολι

Η Νάπολι, στην ιστορία της, κέρδισε μόνο δύο φορές το τίτλο της πρωταθλήτριας, καθώς η ομάδα έπαιρνε επανειλημμένα θέσεις στην κορυφή της κατάταξης. Η ομάδα γνώρισε σκαμπανεβάσματα και τώρα οι «μπλε» είναι οι κύριοι ανταγωνιστές της Γιουβέντους για το στέμμα της Ιταλίας, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται σοβαρά πίσω από τους Τορίνιους. Η έναρξη της νέας σεζόν στη Σέριε Α’ Ιταλίας για τη Νάπολι ήταν εξαιρετική. Σε υπερπαραγωγικό αγώνα, που έγινε η διακόσμηση του πρώτου γύρου, η ομάδα νίκησε τη Φιορεντίνα. Οι ομάδες εναλλάξ αντάλλασσαν γκολ, αλλά η καθοριστική λέξη ήταν της Νάπολι – 4:3. Γκολ στη συνάντηση σκόραραν οι Mertens, Insigne (διπλό) και Calejon.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, η οποία έχει ήδη 161 αγώνες. Η Γιουβέντους κέρδισε 75 φορές, 35 συναντήσεις κέρδισε η Νάπολι και άλλα 51 παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία. Η επερχόμενη συνάντηση θα διεξαχθεί στις καλύτερες παραδόσεις του Calcho, με ελάχιστες ευκαιρίες και γκολ. Σε αυτή τη συνάντηση οι αντίπαλοι δεν θα ρισκάρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *