The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μόντσα: προγνωστικά για τον αγώνα

Ювентус-Монца-19.01

Κύπελλο Ιταλίας – Γύρος των 16
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Γιουβέντους
Στην επόμενη αναμέτρηση των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την πιο δυνατή οι Γιουβέντους και Μόντσα.
Γιουβέντους
Την παραμονή η Γιουβέντους υπέστη ένα καταστροφικό φιάσκο 1:5 από τη Νάπολι, εξαιτίας του οποίου έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Serie A και έχασε την εμπιστοσύνη στις δικές του ικανότητες. Πριν από αυτό όμως, η «Γηραιά Κυρία» είχε ένα απίστευτο σερί οκτώ νικών χωρίς να δεχτεί γκολ.
Μόντσα
Η Μόντσα προσαρμοζόταν στις πραγματικότητες της ελίτ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με την πάροδο του χρόνου απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού σε μεγάλη απόσταση και μετά τους αγώνες με Φιορεντίνα (1:1), Ίντερ (2:2) και Κρεμονέζε ( 3:2) εδραιώθηκε εντελώς στη δέκατη τρίτη θέση. Στο Κύπελλο, οι Μπιανκο-Ρόσι επικράτησαν εναλλάξ τη Φροζινόνε (3:2) και την Ουντινέζε (3:2).
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, η Γιουβέντους είναι απίθανο να αφήσει τα πράγματα στο Κύπελλο να πάρουν τον δρόμο τους, αφού πιθανότατα δεν θα έχει άλλες πιθανότητες για τρόπαιο. Σε αυτή την περίπτωση, οι Τορίνιοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να εφαρμόσουν το πλεονέκτημά τους στην κατηγορία έναντι της Μόντσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *