The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Napoli-29.09

Κύπελλο Ιταλίας

Αλιάνς Αρένα. Τορίνο

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Επισήμως η σεζόν στην Ιταλία θα συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου, όταν η Γιουβέντους και η Μίλαν θα συναντηθούν στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας. Υπάρχουν πιθανότητες για τους «ερυθρόμαυρους»; Διαβάστε την πρόβλεψη από τους ειδικούς μας.

Από την Γιούβε περιμένουν μόνο νίκες

Η Γιουβέντους είναι η ισχυρότερη ομάδα της Ιταλίας των τελευταίων χρόνων, οι οπαδοί περιμένουν πάντα τρόπαια από τον σύλλογο. Οι Τορίνιοι ονειρεύονταν εδώ και πολύ καιρό να κερδίσουν το Champions League, γι’ αυτό το σκοπό υπάρχει κιόλας και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντo στη σύνθεση. Αυτή τη σεζόν το πλεονέκτημα των «λευκο-μαύρων» στο πρωτάθλημα δεν είναι τόσο προφανές, η Γιούβε προηγείται μετά από 26 γύρους, αλλά η ρωμαϊκή Λάτσιο είναι μόλις ένα βαθμό πίσω. Ας θυμηθούμε επίσης το Champions League, όπου η ομάδα στον πρώτο αγώνα των 16 έχασε εκτός έδρας από τη Λυών – 1:0. Ίσως το διάλειμμα θα ωφελήσει τους παίκτες, καθώς η ομάδα φαινόταν κουρασμένη, και δεν υπήρχε προηγούμενη σταθερότητα. Το Ιταλικό Κύπελλο δεν είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο, αλλά ο σύλλογος πρέπει να αγωνιστεί για αυτό.

Ευκαιρία για τη Μίλαν

Είναι πολύ δύσκολο για τον θρυλικό σύλλογο να ανακτήσει την παλιά του δόξα, ακόμη και η πρόκριση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό για την ομάδα είναι ένα σοβαρό επίτευγμα. Πριν από το διάλειμμα οι «ερυθρόμαυροι» ήταν μόνο στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα. Στο Ιταλικό Κύπελλο οι Μιλανέζοι πέρασαν τη ΣΠΑΛ – 3:0 και τη Τορίνο στην παράταση – 4:2. Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό τρόπαιο που μπορεί να κερδίσει ο σύλλογος. Η Μίλαν μπορεί να παίξει υπέροχο αγώνα, έτσι ήταν το πρώτο ημιτελικό παιχνίδι με την Γιουβέντους, αλλά γενικώς ο σύλλογος παίζει πολύ ασταθές. Λόγω τραυματισμού τον επερχόμενο αγώνα θα χάσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πρώτη συνάντηση

Στο πρώτο ματς η Μίλαν φαινόταν τάξη μεγέθους καλύτερα από τον αντίπαλο, και δικαίως προηγήθηκε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γιουβέντους δεν είχε ιδιαίτερες πιθανότητες, αλλά στο 73ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν στη μειονότητα. Ακόμα και με τον παίκτη περισσότερο η Τορίνο δεν κατάφερνε και πολλά στην μπροστινή γραμμή, η τύχη βοήθησε ν ισοφαρίσει όταν, μετά το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μπάλα χτύπησε το χέρι του αμυντικού στην περιοχή του πέναλτι. Ο αστρικός Πορτογάλος ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι στο 90 + 1, με αποτέλεσμα – 1:1, κάτι που δεν αντιστοιχεί στο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Ο πρώτος αγώνας έδειξε ότι η Γιουβέντους μπορεί να νικηθεί, ακόμα κι αν η Μίλαν ήταν λίγο άτυχη. Οι θαυμαστές της Τορίνο δεν θα την βοηθήσουν, κάτι που φυσικά είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, εκτός από αυτό δεν είναι σαφές σε τι φόρμα είναι οι ομάδες αυτή τη στιγμή. Κάνοντας πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν, καταλαβαίνουμε όχι την καλύτερη φόρμα των παικτών, δεν περιμένουμε καταστράφηκες ήττες εδώ, αλλά μπορεί να υπάρχει αίσθηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μίλαν με χάντικαπ +1 γκολ με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *