The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λυών: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Лион-07.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Επειδή Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν στις 7 Αυγούστου, η συνάντηση Γιουβέντους – Λυών θα παραμείνει λίγο στο παρασκήνιο, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε μια τέτοια μονομαχία, οπότε προσφέρουμε την πρόβλεψη μας.

Γιουβέντους δέχεται κριτική

Οι Τορίνιοι έκαναν σχεδόν χρυσό διπλό αυτή τη σεζόν, η ομάδα κέρδισε την ένατη συνεχόμενη φορά στη Serie A και έχασε από τη Νάπολι στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου. Αν και το Scudetto το πήρε πρόωρα, η Γιουβέντους δεν έμοιαζε με σύλλογο που κυριαρχεί στη χώρα του. Η ομάδα και ο Μαουρίτσιο Σάρι  επικρίθηκαν πολύ για το στιλ του παιχνιδιού, υπήρξαν ήττες από Ουντινέζε, Κάλιαρι, και ειλικρινείς μεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Προσπάθησε να συμπληρώσει τα στατιστικά μου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στο τέλος έχασα τον αγώνα των σκόρερ από τον Ciro Immobile. Η Γιούβε είναι πρωταθλήτρια με δυσάρεστο συναίσθημα, αυτός ο σύλλογος δεν θα πάει πολύ μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά αφού η Μάντσεστερ Σίτι ή η Ρεάλ θα είναι στον επόμενο γύρο.

Απρόβλεπτη Λυών

Αφού το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στη Γαλλία, η Λυών έμεινε χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς ήταν μόνο έβδομη και επίσης χωρίς την αγωνιστική πρακτική. Καταφέραμε να δούμε τα «λιοντάρια» σε δράση μόνο στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου. Οι παίκτες του Ρουντί Γκαρσιά έπαιξαν καλά εναντίον των φοβερών Παριζιάνων, παίζοντας 0:0, στη διαδικασία των πέναλτι πιο ακριβείς ήταν οι παίκτες της ΠΣΖ. Για τα Λιοντάρια η απουσία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό την επόμενη σεζόν είναι απτό πλήγμα. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δώσει τα πάντα σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά επειδή οι Γάλλοι είναι σε θέση να περάσουν την Γιουβέντους.

Πριν από αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ, οι αντίπαλοι είχαν τέσσερις επίσημους αγώνες μεταξύ τους, η Γιουβέντους κέρδισε τρεις, μία φορά καταγράφηκε ισοπαλία. Λυών κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της νίκη επί της Γιούβε στην έδρα της στους 16. Τα «λιοντάρια έπαιξαν πραγματικά καλύτερα από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ακόμα κι αν είχαν λιγότερη κατοχή της μπάλας.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις είναι σαφώς υπέρ της Γιουβέντους, αν και είναι πολύ επικίνδυνο να ποντάρετε σε αυτόν τον αγώνα. Οι Τορίνιοι δεν έδειξαν το καλύτερο παιχνίδι στο τέλος της σεζόν και τι να περιμένουμε από τη Λυών είναι γενικά άγνωστο. Επειδή οι φιλοξενούμενοι έχουν πλεονέκτημα, θα προσπαθήσουν να παίξουν αυστηρά στην άμυνα. Θεωρούμε σκόπιμο να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,15.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *