The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Bayer04Leverkusen-01.10b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Ο Maurizio Sarri αντιμετωπίζει τώρα περισσότερα προβλήματα. Πιθανόν το βασικότερο είναι μεγάλος αριθμός τραυματισμένων. Πιθανότατα, ο Chiellini (αρχηγός της άμυνας), ο Douglas Costa (χρήσιμος δημιουργός Winger), ο Danilo, ο De Schillo (μοναδικοί δεξιοί αμυντικοί), ο Perin, ο Alex Sandro (βασικός αριστερός αμυντικός), ο Piazza και επιπλέον η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υπό ερώτηση, δηλαδή, παρά το μεγάλο αποθεματικό της «Γηραιάς Κυρία», η ομάδα βυθίζεται αρκετά, δεδομένων των σημαντικών απωλειών στις θέσεις.

Λεβερκούζεν

Με μια τέτοια σύνθεση θα ήταν δύσκολο να επιβληθεί αγώνας σε οποιοδήποτε σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ειδικά στη Λεβερκούζεν. Οι Γερμανοί είναι γνωστοί κυρίως για τη σταθερότητα και οι φιλοξενούμενοι έχουν εξειδικευμένη σύνθεση – ένα μείγμα νέων ταλέντων και έμπειρων παικτών – υπό την καθοδήγηση γνωστού Μπος, τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής έχουν πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία.

Επίμονοι φιλοξενούμενοι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν σε οποιαδήποτε ομάδα. Οι φαρμακοποιοί πιάστηκαν τουλάχιστον σε ισοπαλία σε 7 από τους 8 αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων των δύο φορών εναντίον της Κρασνοντάρ, από την οποία οι Γερμανοί αποκλείστηκαν στο τουρνουά και η μόνη ήττα ήταν με ελάχιστο σκορ 3:2. Η Λεβερκούζεν πέρσι πήρε τους βαθμούς από όλες τις κορυφαίες ομάδες της Γερμανίας, μία φορά νίκησε την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 3:1, τη δεύτερη φορά έχασε με το ίδιο σκορ, χώνοντας το τελευταίο γκολ στην παράταση, όταν ήταν στη μειοψηφία. Την σεζόν που είχε αρχίσει, ήδη έχασε από την Λοκομοτίβ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σε δύσκολο εκτός έδρας αγώνα και πάλι με ελάχιστη διαφορά. Δηλαδή, οι φαρμακοποιοί έχουν χαρακτήρα και η ομάδα είναι έτοιμη να το δείξει.

Επιπλέον, θα ήθελα να σημειώσω ότι οι φαρμακοποιοί είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι τώρα περισσότερο από ποτέ πρόθυμοι να δώσουν μάχη σε οποιονδήποτε. Οι δύο τελευταίοι αγώνες κερδήθηκαν με σκορ 0:3 εκτός και 2:0 εντός έδρας, οι φαρμακοποιοί κέρδισαν τόσο στο παιχνίδι όσο και στο τελικό σκορ. Αν λάβουμε υπόψη και την ανάγκη στους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι η ενδεκάδα του Bosch είναι τώρα σε μαγική μορφή και χρειάζονται βαθμούς εδώ και τώρα.

Γιουβέντους

Η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στο στυλ παιχνιδιού του Σαρί, καθώς και πολλοί τραυματισμένοι δεν βελτιώνει τη διαδικασία ομαδικής συνεργασίας και αλληλοκατανόησης. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα ήταν μέχρι στιγμής ήταν διψήφια, δηλαδή το χαμένο πλεονέκτημα των 2 γκολ κατά της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ (ήταν 0:2, στο τέλος έγινε 2:2) και κάνα δύο αστοχιών ασυνήθιστες για τους Ιταλούς ηγεμόνες στη Σέριε Α. Παρακαλώ σημειώστε ότι η Γιούβε έπαιξε από την αρχή της σεζόν ήδη 7 παιχνίδια, αλλά μόνο μία φορά κέρδισε με διαφορά 2 ή περισσότερων γκολ (έναντι μέτριου SPAL) και δεν έχει κερδίσει ποτέ με συντριπτικό σκορ, αν και έχει ήδη καταφέρει να συναντηθεί με τέσσερις συλλόγους δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία.

Πρόβλεψη

Η Γιούβε στη σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να νικήσει με βεβαιότητα τη Λεβερκούζεν και ο Peter Bosch θα είναι σίγουρα έτοιμος για συνάντηση την Τρίτη με κάθε έννοια, καθώς οι παίκτες του, βρισκόμενοι σε πολύ καλή κατάσταση, θα έχουν θετική διάθεση για τον αγώνα και θα ελπίζουν σε πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι δεν πρέπει να περιμένουν τη νίκη. Η εντός έδρας ήττα από την Λοκομοτίβ έδειξε ότι ο Bosch δεν είχε καταφέρει ακόμα να ρυθμίσει πλήρως το παιχνίδι της ομάδας του, και η διαφορά στο επίπεδο των ερμηνευτών και της τάξης εξακολουθεί να υπάρχει. Ο παράγοντας της έδρας και η χαμένη νίκη στον πρώτο γύρο μπορούν να παίξουν σκληρό αστείο με τους φαρμακοποιούς. Πιστεύω ότι σε αυτόν τον αγώνα θα υπάρξει ισοπαλία ή ελάχιστη νίκη της γηπεδούχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους  με ένα γκολ ή ισοπαλία με απόδοση 1,90.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *