The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λέτσε: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Лечче-26.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Για τη Γιουβέντους η επανεκκίνηση της σεζόν ξεκίνησε με την πρόκριση στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, ακολουθούμενη από ήττα στον αποφασιστικό αγώνα. Τώρα η ομάδα θα προσπαθήσει να αποκατασταθεί στο πρωτάθλημα με κάθε κόστος. Στον επόμενο γύρο οι Τορίνιοι θα φιλοξενούν έναν από τους αουτσάιντερ Λέτσε, προσφέρουμε την ανάλυση και τις προβλέψεις μας για αυτήν τη συνάντηση.

Η Γιουβέντους πρέπει να προχωρήσει

Για τη Γιουβέντους η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου ενάντια στη Νάπολι ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για τη φήμη. Η ομάδα αυτή τη σεζόν παίζει ειλικρινά βαρετά, είναι απίθανο να συνεχίσει το συμβόλαιο με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα πάνε καλύτερα, οι Τορίνιοι κέρδισαν την Μπολόνια 2:0, ενώ οι κύριοι ανταγωνιστές, Λάτσιο και Ίντερ, έχασαν πόντους. Τώρα η διαφορά από τους δεύτερους Ρωμαίους έχει αυξηθεί έως τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Μιλανέζοι είναι 8 βαθμούς πίσω. Ο σύλλογος παίζει επίσης στο Champions League, όπου είναι απαραίτητο να φτάσει στους 16 τη Λυών, μετά από την εκτός έδρας ήττα 1:0. Η Γιούβε μπορεί και να περάσει τους Γάλλους, αλλά ο σύλλογος δεν έχει πραγματικές πιθανότητες να κερδίσει το τουρνουά.

Η Λέτσε δεν μπορεί να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού

Στην Σέριε Α τα ονόματα των δύο αουτσάιντερ είναι πρακτικά γνωστά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΣΠΑΛ και η Μπρέσια θα ανέβουν από το κάτω μέρος της κατάταξης. Αλλά ως προς την τρίτη ομάδα, η οποία θα αποκλειστεί, δεν είναι ακόμα σαφές, αυτή τη στιγμή είναι η Λέτσε, ο σύλλογος είναι πίσω από την σωτήρια 17η θέση μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος οι «κίτρινο-κόκκινοι» έχασαν από τη Μίλαν με σκορ 1:4. Αυτή η ήττα ήταν η τρίτη συνεχόμενη, με την Λέτσε να χάνει τουλάχιστον 4 γκολ σε κάθε αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Λέτσε πήρε εντυπωσιακά πόντους από την Γιούβε, παίζοντας εντός έδρας 1:1. Οι Τορίνιοι έπαιξε χωρίς τον αρχηγό τους Κριστιάνο Ρονάλντο, μην καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουν έναν μετριοπαθή αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γιουβέντους – Λέτσε δεν θα είναι πρωτότυπη, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι η διαφορά στην τάξη είναι τεράστια. Οι Τορίνιοι δεν είναι σε βέλτιστη κατάσταση, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αξιοπρεπώς τη Λέτσε. Με το Σάρι η Γιούβε σπάνια ευχαριστεί με μεγάλες νίκες, εδώ περιμένουμε από τη Γηραιά Κυρία συντριπτική νίκη. Ποντάρουμε στη νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ -2,5 με απόδοση 2,22.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *