The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Лацио-16.05_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Το πρόγραμμα της τριακοστής έβδομης αγωνιστικής της Serie A θα ολοκληρωθεί στο Τορίνο, όπου η Λάτσιο θα επισκεφθεί τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους

Τον περασμένο μήνα, η Γιουβέντους κέρδισε την Κάλιαρι, τη Σασουόλο και τη Βενέτσια με το ίδιο σκορ 2:1, σημείνσε ισοπαλία 1:1 με την Μπολόνια, καθώς έχασε 1:2 από τη Τζένοα. Τίποτα πάντως δεν απειλεί τις θέσεις της «Γηραιάς Κυρίας» στην πρώτη 4άδα. Σε όλο το πρωτάθλημα σημείωσε 69 βαθμούς με μέτρια διαφορά τερμάτων 55:33.

Λάτσιο

Η Λάτσιο παίζει με πολύ πιο θεαματικό τρόπο, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες μονομαχίες της με Τζένοα (4:1), Τορίνο (1:1), Μίλαν (1:2), Λα Σπέτσια (4:3) και Σαμπντόρια (2: 0). Έτσι, οι «αετοί» κατέχουν την πέμπτη θέση με 62 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 72:53.

Πρόβλεψη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη Λάτσιο να φεύγει από το γήπεδο χωρίς γκολ. Όμως η Γιουβέντους, μπροστά στις κερκίδες της, αναγκάζεται να δράσει ενεργά. Προβλέπω το παιχνίδι με αντεπιθέσεις και τουλάχιστον τρία ακριβή χτυπήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *