The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Вильярреал-16.03_cr

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Champions League διεξάγονται οι ρεβάνς των 16. Από τους τελευταίους, το απόγευμα της Τετάρτης, θα παίξουν η Γιουβέντους και η Βιγιαρεάλ. Massimiliano Allegri vs Unai Emery – ποιος θα ξεπεράσει τον αντίπαλό του;

Η Γιουβέντους θέλει να ανακτήσει το μεγαλείο

Η «Γηραιά Κυρία» είχε κάποτε εμμονή με τις νίκες στο Champions League. Και στον πρώτο χρόνο του ως προπονητής ο Αλέγκρι έφτασε στον τελικό με τον σύλλογο, αλλά έχασε εκεί. Ως αποτέλεσμα, πριν από μερικά χρόνια, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να απολύσει τον Μαξ. Όμως τα πειράματα με τον Σάρι και ειδικά τον Πίρλο παραλίγο να φέρουν την καταστροφή και να κοστίσουν το Scudetto. Ως αποτέλεσμα, ο προπονητής επέστρεψε και ξεφορτώθηκαν τον Ρονάλντο, αποφασίζοντας να φτιάξουν ξανά το νικητήριο κλαμπ… Απέτυχαν στον 1ο γύρο. Ακόμη και τώρα, έχοντας ενισχύσει με τον Βλάχοβιτς, μέχρι στιγμής είναι πιθανό να επιστρέψει στο top 4 της Serie A, αλλά όχι να στοχεύσει στον τίτλο. Αποζημίωση θα μπορούσε να είναι το Champions League, όπου τον Φεβρουάριο στην Ισπανία ήταν δυνατό να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά εντός έδρας χρειάζεσαι νίκη.

Η Βιγιαρεάλ έχει μέχρι στιγμής μεγαλύτερη επιτυχία στον διεθνή χώρο παρά στον εγχώριο

Το «κίτρινο υποβρύχιο» το 2020 στοιχημάτισε στον Unai Emery. Η ιδέα ήταν προφανής: ένας έμπειρος και επιτυχημένος τεχνικός έπρεπε να φέρει τους νέους του παίκτες σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο. Μέχρι στιγμής, η δουλειά του σε νέο χώρο αφήνει πολύ αμφιλεγόμενη εντύπωση. Από τη μία, στη Πριμέρα, ο σύλλογος μένει στο ίδιο σημείο χωρίς να διεκδικεί την πολυπόθητη 4η θέση. Από την άλλη πλευρά, ο νέος τεχνικός στον πρώτο κιόλας χρόνο δουλειάς έφερε το πρώτο σημαντικό τρόπαιο στην ομάδα – η Βιγιαρεάλ κέρδισε το Europa League. Παράλληλα προκρίθηκε στο Champions League, όπου αυτή τη φορά κατάφερε νε προκριθεί από τον όμιλο. Εντός έδρας, ωστόσο, στο πρώτο παιχνίδι των 16 η Βιγιαρεάλ έχασε αμέσως, ο Βλάχοβιτς, που έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση, σκόραρε ήδη από το 1ο λεπτό. Όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» μπόρεσε να απαντήσει στο 2ο ημίχρονο. Το 1-1, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της UEFA, δεν παρέχει πλεονέκτημα στους πρώην φιλοξενούμενους στο δεύτερο παιχνίδι, όλα πρέπει να ξεκινήσουν εκ νέου.

Προηγούμενοι αγώνες

Η μονομαχία στις 22 Φεβρουαρίου ήταν η πρώτη επίσημη συνάντηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ.

Πρόβλεψη

Είναι απίθανο ο Αλέγκρι και ο Έμερι να ευχαριστήσουν τους οπαδούς με θέαμα, καθώς  και οι δύο χρειάζονται πρώτα από όλα αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αναγκάζει κανέναν να ρισκάρει. Περιμένουμε το under 2,5 (απόδοση – 1,73).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *