The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Juventus-AtleticoMadrid-12.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Στάδιο Γιουβέντους

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου, στο Τορίνο στο πλαίσιο των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας μεταξύ της τοπικής Γιουβέντους και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή τα συγκεντρωτικά αποτελέσματά τους είναι 2:0 υπέρ της Μαδρίτης, έτσι οι Τορίνιοι πρέπει να προσθέσουν. Έχουμε ήδη κάνει την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Τορίνιοι εντός έδρας “σκίζουν”

Αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους φαίνεται υπέροχη και δεν χρειάζεται να θυμάστε την ήττα από την Ατλέτικο στον πρώτο αγώνα. Τότε οι Τορίνιοι φαινόταν ένα κεφάλι υψηλότεροι από τους αντιπάλους τους, απλά δεν είχαν τύχη. Τώρα ο αγώνας θα λάβει χώρα στην έδρα της “Γηραιάς Κυρίας”, όπου η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα – συνεχείς νίκες και συντριπτικές ήττες των αντιπάλων. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Allegri έχει να χάσει μπροστά στους οπαδούς της 10 ματς στη σειρά: εννέα νίκες και μία ισοπαλία με την Πάρμα (3:3). Και αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα η ομάδα έχει συνέλθει επιτέλους και άρχισε να σκοράρει πολλά: την Παρασκευή η Γιουβέντους νίκησε την Ουντινέζε με σκορ 4:1.

Επιτυχής σειρά χωρίς χαμένα γκολ

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα δεν φαινόταν πολύ καλά, ενώ ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα της. Βέβαια, στο τέλος οι “στρωματάδες” κέρδισαν, αλλά το αποτέλεσμα είναι εντελώς παράλογο. Σε κάθε περίπτωση εκτός έδρας οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόν παίζουν λιγότερο σίγουρα, συχνά σκοντάφτουν και χάνουν πολλά. Ταυτόχρονα, στα μέσα του Φεβρουαρίου οι Μαδριλένιοι πήραν φόρα και τώρα έχουν σερί από 5 νίκες, κατά το οποίο δεν έχασαν ποτέ! Οπότε τώρα η ομάδα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση…

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους φαίνεται καλύτερα από τη Ατλέτικο Μαδρίτης αυτή τη στιγμή, ειδικά αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Τορίνο. Εντός έδρας η “Γηραιά Κυρία” σίγουρα θα κατέχει την πρωτοβουλία και συνεχώς θα “ασκεί πίεση” στους “στρωματάδες”, οι οποίοι συχνά κάνουν λάθη εκτός έδρας. Και οι γηπεδούχοι θα είναι πιο φρέσκοι, οπότε είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε σε αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *