The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Atalanta-28.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ματς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Γιουβέντους και Αταλάντα. Η πρώτη συνάντηση της αναμέτρησης, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο του Μπέργκαμο, έφερε την ελάχιστη νίκη 1:0 στην νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν την Γιουβέντους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, με τη γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθέσεις των αντιπάλων και τον παράγοντα της έδρας. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η Γιουβέντους και η Αταλάντα το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν να παίξουν στο Τορίνο στο πλαίσιο της Σέριε Α’, αλλά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο αγώνας αναβλήθηκε.

Να κερδίσει τα πάντα

Η Γιουβέντους στην τρέχουσα σεζόν έχει στόχο να κερδίσει σε όλα τα τουρνουά όπου συμμετέχει αυτή η ομάδα. Στη Σέριε Α’ η Γιουβέντους βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αφήνοντας μπροστά  μόνο τη Νάπολι, στο Κύπελλο Ιταλίας οι Τουρίνοι βρίσκονται ήδη στους ημιτελικούς, στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται στους 16 με την αγγλική Τότεναμ.

Το κύπελλο είναι σημαντικό

Την περασμένη εβδομάδα η Αταλάντα αποκλείστηκε από την Γιουρόπα Λιγκ, παίζοντας ισοπαλία στον εντός έδρας αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ 1:1, ενώ πριν έχει χάσει από τους Γερμανούς στο Ντόρτμουντ με σκορ 2:3. Είναι πολύ πιθανό ότι οι “μαύρο-μπλε” θα αποκλειστούν και από το Κύπελλο της Ιταλίας, οπότε στο κοντινό μέλλον η Αταλάντα θα επικεντρωθεί στην επιτυχημένη απόδοση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Στο πλαίσιο της Σέριε Α’ η Αταλάντα στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε 12 εκτός έδρας αγώνες, όπου σημείωσε τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους Τορίνο στην προσεχή συνάντηση θα βολευτεί και με μηδενική ισοπαλία, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ομάδα του Αλέγκρι θα παίξει στο Allianz Stadium μόνο για να κρατήσει το σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *