The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Аталанта-16.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Τουρίνο. Στάδιο Allianz

Ο δωδέκατος γύρος της Serie A θα σηματοδοτηθεί από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Αταλάντα.

Γιουβέντους

Η νυν πρωταθλήτρια της Ιταλίας η Γιουβέντους είναι μόλις τέταρτη μέχρι στιγμής, έχοντας 23 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 23:9. Πριν από λίγο καιρό η Γηραιά Κυρία κέρδισε νίκες έναντι της Τζένοα (3:1), της Τορίνο (2:1) και της Κάλιαρι (2:0), αλλά ταυτόχρονα σκόνταψε σε μονομαχίες με την Μπενεβέντο (1:1) και την Λάτσιο (1:1).

Αταλάντα

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Αταλάντα επικράτησε της Φιορεντίνα (3:0) και της Κροτόνε (2:1), σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Ίντερ και 0:0 με τη Λα Σπέτσια, και επίσης ηττήθηκε από τη Βερόνα (0:2). Τώρα οι Μπεργκαμάσκι καταλαμβάνουν μόνο την όγδοη θέση του βαθμολογικο00ύ πίνακα με 17 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:16.

Πρόβλεψη

Εκ των προτέρων η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από την Αταλάντα. Αλλά μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League, οι Μπεργκαμάσκι θα παίξουν ξανά σε πλήρη ισχύ στο πρωτάθλημα. Η πρόβλεψή μου είναι: οι ομάδες με εξαιρετικές επιθετικές δυνατότητες θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *