The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Аталанта-11.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τουρίνο. Στάδιο “Συμμαχία”

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα, όχι μόνο κεντρικό στον 32ο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας, αλλά και το πιο ενδιαφέροντα στην Ευρώπη εκείνη την ημέρα.

Η Αταλάντα συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της

Για να μην μιλάμε πολύ για τη φόρμα των Μπεργαμάσκοι, σας συμβουλεύουμε να κοιτάξετε απλώς τη βαθμολογία. Η Αταλάντα κέρδισε και τους έξι αγώνες της μετά την καραντίνα. Επιπλέον, οι μερικοί αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί, όπως Λάτσιο ή Νάπολι. Χάρη σε αυτό το σερί και το αβέβαιο παιχνίδι των ανταγωνιστών, η Αταλάντα κατέκτησε την τρίτη θέση στη Σέριε A, μπροστά από την Ίντερ. Τώρα έχει σειρά η δεύτερη Λάτσιο, διαφορά με την οποία είναι δύο βαθμοί πίσω. Αλλά μέχρι την πρώτη Γιουβέντους θέλει ακόμα πολύ, ολόκληρους 9 βαθμούς. Οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι  δεν αναγνωρίζουν τις αρχές, κάτι που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Η Γιούβε έδειξε και πάλι την ευπάθεια της

Η Γιουβέντους είναι ο ηγέτης της Σέριε A, η ομάδα ξεκίνησε με τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά αφορούσε περισσότερο την αδυναμία του αντιπάλου παρά τη δύναμη των Τορίνιων. Στον τελευταίο γύρο η Γιούβε ήδη ήξερε για την ατυχία της Λάτσιο όταν βγήκε σε αγώνα εναντίον Μίλαν. Οι «μαυρο-άσπροι» θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους έως 10 βαθμούς. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι  είχαν προβάδισμα 2-0 έναντι της Μίλαν και ήταν σίγουροι για την επιτυχία τους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν απίστευτο καμπέκ, σημειώνοντας 4 γκολ στη σειρά. Ως αποτέλεσμα, 4:2 υπέρ της Μίλαν, κάτι που ήταν δυνατό πλήγμα για την υπερηφάνεια των Τορίνιων.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές συναντήσεις η Γιουβέντους έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά τον τελευταίο καιρό οι Μπεργαμάσκοι δημιούργησαν πολλά προβλήματα για τους Τορίνιους. Ο πρώτος γύρος αποδείχθηκε πολύ έντονος, τότε η Αταλάντα έπαιξε εντός έδρας και στο πρώτο ημίχρονο δεν πέτυχε πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το στόχο τους στο δεύτερο ημίχρονο, όταν άνοιξαν σκορ. Η Γιουβέντους έδωσε ένα ισχυρό φινίρισμα, σημειώνοντας τρία γκολ τα τελευταία 17 λεπτά, στο τέλος 3:1 υπέρ του συλλόγου της «Γηραιάς Κυρίας». Ο ήρωας εκείνης της συνάντησης ήταν ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, ο οποίος κατέγραψε στο λογαριασμό του διπλό και μια ασίστ.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα είναι σε τόσο φανταστική φόρμα που είναι έτοιμη να σκίσει ακόμα και την Γιουβέντους. Οι φορείς στοιχημάτων έχουν προσεκτική προσέγγιση ως προς τις αποδόσεις της επερχόμενης συνάντησης. Η Γιούβε φαίνεται να είναι φαβορί, αλλά ταυτόχρονα είναι σαφές ότι πρέπει να προσέχει τους Μπεργαμάσκοι. Ίσως το στοίχημά μας να φαίνεται επικίνδυνο, αλλά στοιχηματίζουμε στη νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0. Ο μόνος δείκτης που έχει σημασία, η φόρμα των ομάδων, εδώ οι Μπεργαμάσκοι είναι ανώτεροι, ενώ ο παράγοντας της έδρας δεν σημαίνει τίποτα μετά την καραντίνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *