The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

Ювентус-Аталанта-27.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στις 27 Νοεμβρίου τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Serie A θα παίξουν η Γιουβέντους και η Αταλάντα, πρόγνωση για τη συνάντηση αυτών των δυνατών ομάδων έχει ήδη ετοιμαστεί από το αναλυτικό τμήμα του πόρου μας.

Οι Τορίνιοι έχουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από το τοπ-4

Η Γιουβέντους προσπαθεί να εξαλείψει τις συνέπειες αποτυχίας στην αρχή της σεζόν. Οι Τορίνιοι είναι μόλις όγδοοι στο πρωτάθλημα, η διαφορά από τους τέσσερις πρώτους αποτελεί 4 βαθμούς, που σε περίπτωση νίκης μπορεί να μειωθεί στον ένα βαθμό. Στον τελευταίο γύρο η «Γηραιά κυρία» νίκησε τη Λάτσιο εκτός έδρας 2:0, ο Μπονούτσι σημείωσε διπλό, σκοράροντας και τα δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι. Η Γιούβε γνώρισε συντριπτική ήττα στο Champions League αυτή την εβδομάδα, έχασε 0-4 στο Λονδίνο από την Τσέλσι. Στην τετράδα τους οι Τορίνιοι είναι δεύτεροι και έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση στα πλέι οφ. Τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση.

Οι Μπεργαμάσκι προσπαθούν να διατηρήσουν τη μάρκα

Η Αταλάντα είναι τέταρτη στη Serie A, και αυτός είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου, να τερματίσει στη ζώνη του Champions League. Η διαφορά από τους δύο κορυφαίους συλλόγους είναι 7 βαθμοί και από τη τρίτη Ίντερ είναι 3 βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Γκασπερίνι νίκησαν με σιγουριά τη Λα Σπέτσια εντός έδρας 5:2. Δεν είναι όλα τόσο ομαλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας αυτήν την εβδομάδα, σημειώνοντας ισοπαλία 3:3. Η Αταλάντα είναι τρίτη στον όμιλό της, ωστόσο όλα θα κριθούν στον τελευταίο γύρο, στην εντός έδρας μάχη με τη Βιγιαρεάλ, μόνο η νίκη θα οδηγήσει τους Μπεργαμάσκι στα πλέι οφ. Ο Γκασπερίνι δεν θα μπορεί να βασιστεί σε τέσσερις παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Αταλάντα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την περασμένη σεζόν και έπαιξε επίσης 1-1 εκτός έδρας. Η Γιουβέντους πήρε πλήρη εκδίκηση όταν κέρδισε τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με 2-1.

Πρόβλεψη

Συναντώνται δύο φιλόδοξες ομάδες του Champions League, και οι δύο θα χρεωθούν να κερδίσουν. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους Τορίνιους μικρό πλεονέκτημα, το οποίο μπορεί να αποδοθεί στον παράγοντα της έδρας τους. Η Αταλάντα δείχνει πιο ενδιαφέρουσα αυτή τη σεζόν, αν και δεν παίζει πολύ σταθερά. Θεωρούμε ένα πολλά υποσχόμενο στοίχημα για την ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *