The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για τον αγώνα

Ювентус-Аталанта-22.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023, 9:45 μ.μ.
Στάδιο Γιουβέντους
Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της δέκατης ένατης αγωνιστικής της Serie A, Γιουβέντους και Αταλάντα θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.
Γιουβέντους
Την παραμονή η Γιουβέντους γνώρισε τη συντριπτική ήττα 1:5 από τη Νάπολι, η οποία όμως την άφησε στην ψηλή τρίτη θέση με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:12. Πριν από αυτό όμως, η «Γηραιά Κυρία», με το συνηθισμένο της ρεαλιστικό στυλ, νίκησε τη Βερόνα με 1:0, τη Λάτσιο με 3:0, την Κρεμονέζε με 1:0 και την Ουντινέζε με 1:0.
Αταλάντα
Η Αταλάντα μετά από ανέκφραστα παιχνίδια με Λέτσε (1:2), Ίντερ (2:3) και Λα Σπέτσια (2:2), κατέγραψε ως ατού την αναμέτρηση με Μπολόνια (2:1) και Σαλερνιτάνα (8:2), μετά νίκησε ξανά τη Λα Σπέτσια (5:2) στους 16 του Κυπέλλου. Στη Serie A, οι Μπεργκαμάσκι βρίσκονται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:20.
Πρόβλεψη
Όσο για μένα, η Αταλάντα, που έχει αποκτήσει σταθερή φόρμα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Γιουβέντους, η οποία είναι πολύ δύσκολο να κατακτά συνεχώς τα πιο αποδεκτά αποτελέσματα για τον εαυτό της. Υποθέτω ότι οι Μπεργκαμάσκι θα φέρουν τουλάχιστον ισοπαλία από το Τορίνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αταλάντα δε θα χάσει με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *