The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Inter-09.12

Σειρά Α’ Ιταλίας

Στάδιο Allianz, Τορίνο

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του πλησιέστερου Σαββάτου στην Ευρώπη θα είναι το ιταλικό κλάσικο, η Γιουβέντους Τορίνο στην έδρα της θα φιλοξενεί την Ίντερ του Μιλάνου. Δεν είναι μόνο ότι αυτή η αντιπαράθεση είναι πολύ σημαντική από ιστορική άποψη, η Γιούβε και η Ίντερ είναι ανταγωνιστές στην τρέχουσα σεζόν στον αγώνα για το Scudetto. Ο γίγαντας του Μιλάνου δεν παίζει στην Ευρώπη, και επικεντρώνεται σε εγχώριους αγώνες, ενώ η Γιούβε προσπαθεί ακόμα να κερδίσει το Champions League, γι’ αυτό ξοδεύει τις δυνάμεις στα δύο μέτωπα.

Στην τρίτη θέση

Η Γιουβέντους μετά από 15 γύρους που παίχτηκαν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας βρίσκεται στην τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των Τορίνιων υπάρχουν 37 βαθμοί, η διαφορά από την Ίντερ είναι δύο μονάδες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Γιούβε δεν έχασε ποτέ στόχο στο δίχτυο της, έχοντας παίξει ισοπαλία με την Μπάρτσα 0-0, και νικώντας την Κροτόνε, Νάπολι και Ολυμπιακό.

Ηγέτης

Η Ίντερ στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχασε τέσσερις φορές με μία ισοπαλία, η ομάδα του Spalletti στην τρέχουσα σεζόν γενικά δεν έχει χάσει ποτέ, αλλά στο επόμενο παιχνίδι οι Μιλανέζοι είναι αουτσάιντερ. Για την Ίντερ ο αγώνας του Σαββάτου  θα είναι μια πραγματική δοκιμασία της δύναμης, η Γιούβε είναι τώρα ισχυρή, θυμωμένη και θέλει να ανακτήσει την πρώτη θέση στην κατάταξη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ίντερ θα είναι ευχαριστημένη και με την ισοπαλία στον αγώνα με τη σημερινή πρωταθλήτρια της Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους απέκτησε καλή φόρμα, ομάδα του Allegri έχει βελτιώσει το παιχνίδι στην άμυνα, και ως εκ τούτου είναι απίστευτα δύσκολο να σκοράρει κανείς στις «ζέβρες». Η Ίντερ έχει πολύ καλή γραμμή της επίθεσης, αλλά αν φτάσουν στους δημιουργικούς παίκτες των «μαύρο-μπλε» δεξιότητες, ώστε να σπάσουν το μπετόν του Τορίνο και στην άμυνα του Spalletti για να μην χάσει από τον αντίπαλο; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *