The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Вильярреал-16.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας – Τελικός

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Stadio Olimpico

Ο τελικός του Coppa Italia μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Γιουβέντους

Την προηγούμενη μέρα, η Γιουβέντους έχασε με 1:2 από τη Τζένοα και τελικά κράτησε την τέταρτη θέση της Serie A. Παρεμπιπτόντως, τερμάτισε σε αυτήν και τη σεζόν 2020/21. Παράλληλα, η «Γηραιά Κυρία» είχε καλή εμφάνιση στο Κύπελλο, όπου νίκησε τη Σαμπντόρια (4:1), τη Σασουόλο (2:1) και τη Φιορεντίνα (1:0, 2:0).

Ίντερ

Η Ίντερ απομάκρυνε εντυπωσιακά την Έμπολι (3:2), τη Ρόμα (2:0) και τη Μίλαν (0:0, 3:0) από το δρόμο της, το επίπεδο των «νερατζούρι» ήταν σαφώς υψηλότερο. Και δύο σερί νίκες επί της Ουντινέζε (2:1) και της Έμπολι (4:2) εξακολουθούν να κρατούν τους παίκτες του Μαντσίνι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου του πρωταθλήματος, είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Μίλαν.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι αντάξιες του τροπαίου, οπότε η μάχη για αυτό θα αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι εδώ θα σημειωθούν λίγα γκολ, όπως αρμόζει σε έναν τελικό κλασικού ιταλικού τύπου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *