The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Интер-10.02b

Κύπελλο Ιταλίας – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Στις 9 Φεβρουαρίου, στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Ιταλικού Κυπέλλου, έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση Γιουβέντους – Ίντερ. Η «Γηραιά Κυρία» ήταν ισχυρότερη στον πρώτο αγώνα. Ωστόσο, το πλεονέκτημα είναι ελάχιστο, η Ίντερ εξακολουθεί να έχει όλες τις πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση υπέρ της.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι η τρίτη στη Σέριε Α με 42 βαθμούς. Ταυτόχρονα, η ομάδα έχει ένα παιχνίδι στο αποθεματικό, το οποίο της δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα. Ο αγώνας για το τίτλο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν αναμένεται να είναι πολύ σκληρός, και εδώ θα μετράνε κάθε βαθμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Γιούβε έχει μόνο δύο ήττες σε 20 γύρους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Γιουβέντους έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (σκόραρε 18 γκολ). Στον τελευταίο γύρο η Γιουβέντους σημείωσε σημαντική νίκη επί της Ρόμα (2:0). Αυτή η επιτυχία επέτρεψε στη «Γηραιά Κυρία» να προσπεράσει τους Ρωμαίους στο βαθμολογικό πίνακα. Ταυτόχρονα, η Ρόμα δημιούργησε πολύ περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουν, αλλά η Γιουβέντους ήταν πολύ καλύτερη στην εφαρμογή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντo σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο και ο Ibanez έστειλε την μπάλα στο δικό του δίχτυ.

Στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Ιταλικού Κυπέλλου εναντίον της Ίντερ, το διπλό του Ρονάλντο έδωσε ελάχιστο πλεονέκτημα. Ο Μπουφόν έπαιξε καλά στον αγώνα, και γενικά δεν μπορεί να υπάρξουν ερωτήσεις για τη Γιουβέντους σχετικά με αυτήν τη συνάντηση.

Ίντερ

Η Ίντερ είναι επίσης μεταξύ των ηγετών της Σέριε Α, πέντε βαθμούς μπροστά από τη Γιουβέντους. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε εντυπωσιάζουν με τη φωτεινή επίθεση τους. Στον 21ο αγώνα έχουν ήδη σημειωθεί 51 γκολ. Μέσω των ενεργών ενεργειών της, η Ίντερ προσπαθεί να επιτύχει αποτελέσματα. Υπέροχος είναι ο Romelu Lukaku. Ο Βέλγος σημείωσε 14 γκολ αυτή τη σεζόν και είναι επί του παρόντος δεύτερος στον αγώνα για τον πρώτο σκόρερ, πίσω μόνο από τον Ρονάλντο (16). Επιπλέον, ο Lautaro Martinez προσπαθεί να συμβαδίσει με τον συμπαίκτη του, ο Αργεντινός έχει δέκα γκολ.

Η εκτός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα (2:0) αποδείχθηκε αρκετά σοβαρή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η Ίντερ θα κέρδιζε τρεις βαθμούς. Ο Barella άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Perešić κατέγραψε το τελικό σκορ μετά το διάλειμμα.

Στον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Ιταλικού Κυπέλλου εναντίον της Γιουβέντους, η Ίντερ φαινόταν καλή. Πιο πολύ έπαιζε στην επίθεση, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα γκολ, ο συντάκτης του οποίου ήταν ο Martinez. Μπροστά ήταν το δεύτερο παιχνίδι, όπου η Ίντερ πρέπει να αποδείξει ότι η ήττα ήταν απλώς ένα ατύχημα.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις πέντε τελευταίες προσωπικές συναντήσεις, η Γιουβέντους κέρδισε τρεις νίκες και μία φορά την Ίντερ.

Πρόβλεψη

Οι bookmakers δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν το φαβορί αυτής της συνάντησης. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Γιουβέντους με απόδοση 2,46, η επιτυχία της Ίντερ εκτιμάται σε 2,87 και η ισοπαλία στο 3,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *