The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Inter-01.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 1 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Stadium

Τον Μάρτιο θα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η άνοιξη στο ποδόσφαιρο ξεκινά με δυνατά γεγονότα και η Ιταλία αποφάσισε επίσης να μην αποτελεί εξαίρεση. Παρά το ξέσπασμα της λοίμωξης, οι διοργανωτές της Σέριε Α αποφάσισαν ότι δεν έχουν που να μεταφέρουν τις συναντήσεις. Έτσι θα παίξουν το Σαββατοκύριακο, αλλά χωρίς θεατές. Οπότε το κύριο γεγονός του Σαββατοκύριακου στο Calcho, τη μονομαχία της Γιουβέντους και της Ίντερ, όλοι θα δουν μόνο στην τηλεόραση. Ποιοι από τους γίγαντες θα κερδίσουν σε αυτή τη «μάχη για το Scudetto»; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψή μας για τον πιο αναμενόμενο αγώνα της 1ης Μαρτίου 2020.

Η Γιουβέντους αρχίζει ξανά να αγωνίζεται σε 2 μέτωπα

Η «Γηραιά Κυρία» εδώ και πολύ καιρό συγκεντρώνεται όχι τόσο στην εγχώρια αρένα, αλλά στο Champions League, στο Τορίνο ονειρεύονται τη νίκη σ’ αυτό το τουρνουά των πρωταθλητριών. Και ένα από τα επιχειρήματα υπέρ της απόλυσης του Allegri ήταν ο αποκλεισμός το περασμένο έτος από την Άγιαξ, για το Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε το γεγονός ότι αυτός και η Τσέλσι πήραν αμέσως το διεθνές τρόπαιο, αν και, του Europa League. Είναι αλήθεια ότι, ταυτόχρονα, η νίκη στην εγχώρια αρένα θεωρήθηκε ως ένα είδος «υποχρεωτικού προγράμματος». Αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η Γιουβέντους θα κρατήσει σίγουρα το Scudetto. Κι όμως η ενδεκάδα του Σαρί είναι στην πρώτη θέση, ο Ρονάλντο σκοράρει ασταμάτητα, ενώ ο Κιελίνι επέστρεψε στην άμυνα μετά από σοβαρό τραυματισμό. Λάθος με τη Λυών στο Champions League θα προσφέρει επίσης ένα πνεύμα μάχης. Μένει μόνο να τα χρησιμοποιήσουν όλα για να νικήσουν έναν από τους πιο επικίνδυνους ανταγωνιστές.

Η Ίντερ μπορεί να τερματίσει τον αγώνα για τον τίτλο στις αρχές της άνοιξης

Η Ίντερ πόνταρε σοβαρά ακριβώς σ’ αυτή τη σεζόν. Πήραν ένα ακριβό, αλλά σίγουρα ταλαντούχο τεχνικό, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος θεωρείται ευρέως Νο. 1 στη χώρα. Ο «κόμης» χωρίς δισταγμό ξόδευε τα κεφάλαια των εργοδοτών, και στηρίχθηκε σε έτοιμους, «έμπειρους» παίκτες. Το χειμώνα πήρε άλλους πεζοπόρους από την Αγγλία, από έμπειρους Ericksen, τον Young και τον Moses, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα του αποτυγχάνει πολύ συχνά στους «μεγάλους» αγώνες. Μόνο τον Φεβρουάριο κερδήθηκε η Νάπολι στο κύπελλο και η Λάτσιο στο Calcho. Αν χάσουν και τώρα, θα είναι de facto μη ρεαλιστικό να φτάσουν την Γιουβέντους στις υπόλοιπες περιοδείες της Σέριε A.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις αρχές Οκτωβρίου, στο «Giuseppe Meazza», οι φιλοξενούμενοι από το Τορίνο κατάφεραν να κερδίσουν σ’ έναν επίμονο αγώνα λόγω αποφασιστικού γκολ στο 80ο λεπτό, το οποίο σημείωσε ο Gonzalo Higuain. Σειρά win-win των «μαυρόασπρων» έφτασε ήδη σε 6 αγώνες, από τους οποίους τα 2/3 έφεραν νίκη.

Πρόβλεψη

Σε αυτή τη συνάντηση μία από τις αντιπαραθέσεις θα είναι η μονομαχία μεταξύ Martinez και Lukaku με τους Ronaldo και Dybala. Αν και ο Χαντάνοβιτς θα πρέπει να επιστρέψει, ούτως ή άλλως, πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ σε μια τέτοια συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,615.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *