The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Juventus-Inter-7.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάδιο Γιουβέντους, Τορίνο

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 15ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα ανοίξει η μονομαχία στην οποία η Γιουβέντους Τορίνο θα φιλοξενεί στην έδρα της την Ίντερ Μιλάνου. Ο κεντρικός αγώνας όχι μόνο της περιοδείας, αλλά και γενικώς του πρώτου γύρου, στον οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων βλέπουν τις «ζέβρες» ως ξεκάθαρο φαβορί. Ταυτόχρονα, πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι έρχονται στο παιχνίδι με διαφορετική διάθεση, η Γιούβε με σειρά παιχνιδιών με τέσσερις νίκες, ενώ η Ίντερ απογοητεύει τον τελευταίο καιρό πιο συχνά από ό, τι το αντίθετο.

Ο ηγέτης

Μετά από 14 γύρους, που παίχτηκαν στη Σέριε Α’, η Γιουβέντους βρίσκεται στην πρώτη θέση με 40 βαθμούς στο ενεργητικό, 8 βαθμούς διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Νάπολι. Η σημερινή φόρμα της ομάδας είναι εξαιρετική, μετά από μια τυχαία ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιούβε μόνο κέρδιζε και κέρδιζε ξηρά: 2:0 τη Μίλαν, 2:0 τη SPAL, 1:0 τη Βαλένθια και 3:0 τη Φιορεντίνα.

Στην τρίτη θέση

Η Ίντερ είναι απίθανο να μπορέσει να προφτάσει τη Γιουβέντους βάση αποτελεσμάτων του τρέχοντος πρωταθλήματος, οι Μιλανέζιοι πριν από αυτό τον γύρο χάνουν 11 βαθμούς στη Γιουβέντους, αλλά ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, όπως ο επερχόμενος, οι Μιλανέζιοι δεν θέλουν να χάσουν. Εκτός έδρας οι “μαύρο-μπλε” έπαιξαν επτά συναντήσεις στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας, έχουν σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 12:8. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ίντερ θα επικεντρωθεί στην άμυνα των τερμάτων της, τα “φίδια” θα είναι ευτυχισμένα και με την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους είναι ισχυρή στην άμυνα, η ομάδα του Allegri σπάνια χάνει. Η Ίντερ ξέρει επίσης να αμύνεται, η ομάδα του Spalletti θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στην πρωταθλήτρια και αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση ποιοτικού παιχνιδιού στην πίσω γραμμή. Στις τελευταίες έξι προσωπικές συναντήσεις το σύνολο είναι πάνω από 3,0 πέρασε μόνο μία φορά. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,50.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *