The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιουβέντους εναντίον Έμπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Бенфика-14.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Με την αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους και Έμπολι, που θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή, ξεκινά το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής της Serie A.

Γιουβέντους

Με 16 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 13:7, η Γιουβέντους είναι μόλις όγδοη, αν και στο ξεκίνημα της σεζόν θεωρούνταν ως ένας από τους βασικούς διεκδικητές του Scudetto. Στο πρόσφατο παρελθόν η «Γηραιά Κυρία» νίκησε την Μπολόνια με σκορ 3:0 και την Τορίνο με σκορ 1:0, ενώ σκόνταψε σε συναντήσεις με τη Σαλερνιτάνα (2:2), τη Μόντσα (0:1) και τη Μίλαν (0:2).

Έμπολι

Κανείς δεν περιμένει θαύματα από την Έμπολι, οπότε η σημερινή δέκατη θέση με 11 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:11 είναι κάτι παραπάνω από άξιος δείκτης για τους Τοσκανούς. Τον τελευταίο μήνα, έχουν σημειώσει νίκες 1:0 επί της Μπολόνια και 1:0 επί της Μόντσα, ισοπαλίες 1:1 απέναντι στην Τορίνο, καθώς και ήττες 1:2 από τη Ρόμα και 1:3 από τη Μίλαν.

Πρόβλεψη

Η Έμπολι δεν ξέρει καθόλου να παίξει κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, αλλά ταυτόχρονα διακρίνεται από καλά συντονισμένες αμυντικές ενέργειες. Περιμένω άλλη μια νίκη της Γιουβέντους, όχι με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους με 1-2 γκολ με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *