The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ρουμανία: προγνωστικά για στοίχημα

BUCHAREST, ROMANIA - MARCH 28: Serge Gnabry of Germany celebrates with team mate Lukas Klostermann after scoring their side's first goal during the FIFA World Cup 2022 Qatar qualifying match between Romania and Germany at the National Arena on March 28, 2021 in Bucharest, Romania. Sporting stadiums around Romania remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors.  (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Όμιλος Ι – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φόλκσπαρκ

Την Παρασκευή ξεκινά επιτέλους νέος προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταξύ των εθνικών ομάδων των ευρωπαϊκών χωρών. Ομάδες από τη Γερμανία και τη Ρουμανία θα είναι από τις πρώτες που θα παίξουν. Οι Γερμανοί μπορούν να κάνουν ένα ακόμη, πιθανότατα το προτελευταίο βήμα, για να φτάσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να δημιουργήσουν αντίσταση στον μεγιστάνα στο Αμβούργο;

Η Γερμανία παίζει υπό την ηγεσία νέου τεχνικού από τον Σεπτέμβριο

Το «Bundestim» για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε προπονητή τον Γιοάχιμ Λεβ. Ο «Yoggi» ήταν επιτυχής, έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με τους παίκτες του, αλλά αυτό ήταν το 2014. Μετά υπήρξαν μόνο αποτυχίες, της μιας ή της άλλης κλίμακας. Συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού, στο Euro, η ομάδα αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αν και από την ισχυρή Αγγλία. Ο διορισμός νέου τεχνικού θα πρέπει να αποτελεί νέα ώθηση. Μέχρι στιγμής ο «Hansi» Flick, που έφτασε από την Μπάγερν Μονάχου, τα πάει καλά. Και οι 3 αγώνες υπό την ηγεσία του τον Σεπτέμβριο κερδήθηκαν, με συνολικό σκορ 12-0. Δεν νικήθηκαν μόνο η Αρμενία και το Λιχτενστάιν, αλλά και η Ισλανδία: εκτός έδρας 4-0.

Η Ρουμανία μπορεί ακόμα να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Από το 1998 οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να προκριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα υπήρχαν μόνο λίγες προκρίσεις στο Euro, ακολουθούμενες με άδοξες εμφανίσεις όταν ο αγώνας έληγε ήδη στη φάση των ομίλων. Συμπεριλαμβανομένου του 2016, και δεν ήταν δυνατό να φτάσουν στο επόμενο ηπειρωτικό τουρνουά. Αλλά τώρα οι συνθήκες είναι υπέρ των Ρουμάνων: ναι, υπάρχουν Γερμανοί στον όμιλο, αλλά οι υπόλοιποι αντίπαλοι είναι αρκετά αποδεχτοί για την εθνική Ρουμανίας. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μάλλον μέτρια: 10 βαθμοί μετά από 6 αγώνες, λιγότερα από την Αρμενία. Παρεμπιπτόντως, στις 11 Οκτωβρίου θα παίξουν εντός έδρας εναντίον της. Μήπως ο Μιρέλ Ραντόι και το προπονητικό επιτελείο του θα μπουν στον πειρασμό, στην ουσία, να «δώσουν» το παιχνίδι στο Αμβούργο, ώστε αργότερα να υπάρξει περισσότερη δύναμη για, ενδεχομένως, βασικό αγώνα σε αυτόν τον προκριματικό γύρο; Σε κάθε περίπτωση, η σύνθεση της εθνικής Ρουμανίας βασικά είναι η βέλτιστη που θα μπορούσε να είναι, λείπουν μόνο οι τραυματισμένοι, ο Μπούντεσκου, ο Τενάσε, ο Αλίμπεκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 συναντήσεις μεταξύ των αυριανών αντιπάλων, η Ρουμανία σημείωσε κιόλας μια νίκη σε φιλικό αγώνα. Όμως, η Γερμανία κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης των προκριματικών, τον Μάρτιο.

Πρόβλεψη

Η Γερμανία είναι πολύ πιο δυνατή και, με νέο τεχνικό της, παίζει πρόθυμα. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -2 (απόδοση – 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *