The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ουκρανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Украина-14.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λειψία. Στάδιο «Red Bull Arena»

Η Λειψία θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα του πέμπτου γύρου του ομίλου Δ του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ Γερμανίας και Ουκρανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γερμανία

Δεύτερη θέση, έξι βαθμοί και διαφορά τερμάτων 7:6. Η Γερμανία αν και προχωράει χωρίς ήττες, δεν δείχνει το καλύτερο της ποδόσφαιρο. Μια τεταμένη νίκη 2:1 επί της Ουκρανίας, δύο ισοπαλίες με την Ελβετία (1:1, 3:3) και μία με την Ισπανία (1:1). Οι παίκτες του Λεβ δρουν καλά στην επίθεση, αλλά έχουν σοβαρά προβλήματα με την άμυνα.

Ουκρανία

Η Ουκρανία κέρδισε επίσης έξι βαθμούς, αλλά λόγω των χειρότερων στατιστικών 4:7, καταλαμβάνει μόνο την τρίτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Νωρίτερα οι «κίτρινο-μπλε» πέτυχαν ελάχιστη νίκη 2:1 έναντι της Ελβετίας, αντάλλαξαν θετικά αποτελέσματα με την Ισπανία (0:4, 1:0), καθώς αποδείχθηκαν πιο αδύναμοι από τη Γερμανία (1:2).

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζεύγους είναι οι γηπεδούχοι, οι δυνατότητες των οποίων είναι πολύ υψηλότερες. Αλλά δεν νομίζω ότι η Ουκρανία θα παραδοθεί πολύ εύκολα χωρίς μάχη. Σε συνάντηση με την εξασθενημένη Γερμανία, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να παίξουν με ίσους όρους τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *