The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ουγγαρία: προγνωστικά για στοίχημα

Германия-Венгрия-23.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Allianz

Στщν «όμιλο του θανάτου» όλοι έχουν την ευκαιρία για τα πλέι-οφ πριν από τον τελευταίο γύρο, αυτό διατηρεί κίνητρα και ίντριγκες. Οι δημοσιογράφοι μας έχουν προετοιμάσει προγνωστικά τους για τον αγώνα Γερμανία – Ουγγαρία. Μήπως οι «μαγικοί Ούγγροι» έχουν μια πιθανότητα ενάντια στο ανελέητο Bundestim.

Η Γερμανία μπορεί ακόμα να επιταχυνθεί

Εξαιρετικά αποτελέσματα αναμένονται πάντα από τη Γερμανία, ανεξάρτητα από τη φόρμα και τους αντιπάλους της. Το Bundesteam ξεκίνησε αδύναμα, αν και οι αντίπαλοι ήταν ισχυροί Γάλλοι, με αποτέλεσμα να νικήθηκαν με σκορ 0:1. Οι Γερμανοί εμφανίστηκαν σε όλη τους τη δόξα στον αγώνα εναντίον της Πορτογαλίας, νικώντας με αυτοπεποίθηση τους πρωταθλητές της Ευρώπης με σκορ 4:2 Το κύριο μυστικό της επιτυχίας ήταν η πλευρική σύνδεση των Gosens και Kimmich, που έπαιξαν στην αιχμή τςη επίθεσης. Ως αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα Ρόμπιν Γκόσενς κατέγραψε στο λογαριασμό του ένα γκολ και δύο ασίστ. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Πορτογάλοι σημείωσαν δύο φορές στο δικό τους τέρμα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η νίκη της Γερμανίας ήταν εντελώς άξια.

Οι Ούγγροι δεν έγιναν αγόρια για μαστίγωμα

Πολλοί προφήτευαν στους Ούγγρους μηδενικά στη στήλη των βαθμών σε ένα τέτοιο κουαρτέτο. Η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια. Όλα ξεκίνησαν με μια ήττα από τους Πορτογάλους – 0:3, ενώ οι «μαγικοί Μαγυάροι» κρατήθηκαν μέχρι το 84ο λεπτό. Με τη Γαλλία κατάφεραν να σημειώσουν ισοπαλία με σκορ 1:1, εδώ δεν μπορεί να μην σημειωθεί ο τερματοφύλακας Peter Gulachi. Επίσης, δώστε προσοχή στην τρελή υποστήριξη των Ούγγρων οπαδών που έδωσαν κίνητρα στους παίκτες τους. Λίγοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν σε αυτό, αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης από τον όμιλο παραμένουν για την εθνική Ουγγαρίας.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά στοιχεία δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά στην τάξη, επειδή οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους επτά φορές, σε τέσσερις περιπτώσεις κέρδισαν οι Γερμανοί και οι Ούγγροι κέρδισαν τρεις φορές.

Πρόβλεψη

Η Ουγγαρία είναι και πάλι ένα μεγάλο αουτσάιντερ σ’ αυτόν τον όμιλο. Από την πλευρά των Γερμανών δεν είναι μόνο αστρική σύνθεση, αλλά και οι οπαδοί, που είναι ένα βαρύ επιχείρημα. Οι Ούγγροι έπαιξαν καλά σε δύο αγώνες, αλλά μπορεί να μη φτάσει η ενέργεια για το τρίτο παιχνίδι. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των γηπεδούχων της αρένας με χάντικαπ -1,5 γκολ (απόδοση 1,55).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *