The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Germany-Netherlands-19.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 1 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

VELTINSArena, Gelsenkirchen

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Δευτέρας θα είναι η μονομαχία μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και των Κάτω Χωρών. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η οποία έχει πλούσια ιστορία. Δυστυχώς, όμως, ακόμη και η νίκη δεν θα επιτρέψει στους Γερμανούς να διατηρήσουν τη θέση τους στη Λιγκ A, οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές απέτυχαν σε ένα άλλο τουρνουά, αλλά παρόλα αυτά ο Γιοάχιμ Λεβ παραμένει στη θέση του. Όσο για τους Ολλανδούς, οι «πορτοκαλί» θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την ισοπαλία στο επικείμενο παιχνίδι, που θα οδηγήσει την ομάδα του Kuman στα πλέι-οφ του νέου τουρνουά της ΟΥΕΦΑ,

Νίκησαν τη Ρωσία

Η εθνική Γερμανίας έχει πολύ καιρό να κερδίσει σε επίσημους αγώνες, από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον αγώνα κατά της Σουηδίας 2:1, ενώ στα φιλικά οι «αετοί» κέρδισαν δύο φορές: πρώτα την εθνική ομάδα του Περού 2:1 και μετά την εθνική Ρωσίας με σκορ 3:0. Με τους Ρώσους ο αγώνας ήταν απόλυτα επιτυχής, αλλά πρέπει να προσέξουμε το γεγονός ότι ο Cherchesov έχει τώρα μεγάλα προβλήματα με τη σύνθεση, οπότε δεν πρέπει να αποδίδετε μεγάλη σημασία σε αυτή τη νίκη.

Προκαλούν έκπληξη

Μετά από συνεχείς αποτυχίες η εθνική της Ολλανδίας τελικά άρχισε να ευχαριστεί τους πολυάριθμους οπαδούς της με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά τη νίκη επί της εθνικής Γερμανίας 3:0, η οποία έγινε στις 13 Οκτωβρίου, οι “πορτοκαλί” στις 16 Νοεμβρίου επικράτησαν των Γάλλων, τωρινών παγκόσμιων πρωταθλητών. Το σκορ εκείνης της συνάντησης 2:0, σημειώνουμε ότι η νίκη ήταν κάτι περισσότερο από άξια, τα «πορτοκάλια» κέρδισαν την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν σε όλους τους τομείς.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ολλανδίας δείχνει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, οι «πορτοκαλί» σκόραραν στους τελευταίους επτά αγώνες, πιθανότατα να σκοράρουν στο τέρμα της εθνικής Γερμανίας. Η δωρεάν πρόβλεψη: γκολ της εθνικής Ολλανδίας με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *