The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ολλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Germany-Netherlands-06.09

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Γ – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Φόλκσπαρκ (Αμβούργο, Γερμανία)

Στις 6 Σεπτεμβρίου μας περιμένουν πολλοί συναρπαστικοί προκριματικοί αγώνες του Ευρώ 2020. Η αφίσα του αγώνα Γερμανία – Ολλανδία φαίνεται πιο συναρπαστική. Για αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, προτείνουμε την πρόβλεψή μας.

Οργανωμένοι Γερμανοί

Ακόμα και η γερμανική μηχανή μπορεί μερικές φορές να αποτύχει, όπως και έγινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν η εθνική Γερμανίας με την ιδιότητα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο. Οι Γερμανοί επίσης έπαιξαν κακώς στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου βρέθηκαν σε δυνατό όμιλο με τις εθνικής Ολλανδίας και Γαλλίας. Στα προκριματικά για το Euro 2020 η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προς το παρόν δυσκολίες, με τη σειρά νικήθηκαν οι Ολλανδοί, οι Λευκορώσοι και οι Εσθονοί. Ακόμη και παρά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, καθώς η εθνική της Βόρειας Ιρλανδίας έχει παίξει τέσσερις αγώνες και έχει 12 βαθμούς στο ενεργητικό. Δεν πρέπει να είναι δύσκολο για τη Γερμανία να βγει από τον όμιλο.

Απρόβλεπτοι Ολλανδοί

Η ολλανδική ομάδα δεν έχει ικανοποιήσει τους οπαδούς της με υψηλά αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορούμε μόνο να θυμηθούμε τον τελικό του Πρωταθλήματος Εθνών και την ήττα από τους Πορτογάλους, αλλά αυτό το τουρνουά δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό. Οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν καν να φτάσουν στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και πριν από αυτό η ομάδα έχασε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τώρα η εθνική Ολλανδίας έχει 3 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια στον όμιλο, αλλά με τέτοια σύνθεση σίγουρα πρέπει να παίξει στο Euro 2020.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους πολλές φορές, αλλά αξίζει να θυμηθούμε τον αγώνα τους από αυτή την προκριματική περιοδεία. Ο αγώνας στην Ολλανδία αναπτύχθηκε με πολύ ενδιαφέρον, οι Γερμανοί είχαν προβάδισμα σε σκορ 2:0, στη συνέχεια το σκορ ισοφαρίστηκε, αλλά στο τελευταίο λεπτό η Γερμανία πέτυχε το νικηφόρο γκολ – 3:2.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς θα παίξει με την υποστήριξη των κερκίδων της, αλλά και οι Ολλανδοί μπορούν να κερδίσουν εκτός έδρας τους. Πιθανότατα οι ομάδες θα παρουσιάζουν και πάλι όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο, όπου θα δούμε μεγάλο αριθμό σημειωμένων γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *