The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Λιχτενστάιν: προγνωστικά για στοίχημα

Германия-Лихтенштейн-11.11

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – 10ος όμιλος

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Με δυσκολία περιμέναμε τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Λιχτενστάιν, οι αντίπαλοι θα παίξουν στις 11 Νοεμβρίου.

Οι Γερμανοί είναι ήδη στο Μουντιάλ

Η Εθνική Γερμανίας έχει ήδη εγγυηθεί την πρώτη θέση στον όμιλό της, δύο γύρους πριν το τέλος της επιλογής, τώρα το αποτέλεσμα σίγουρα δεν πιέζει την ομάδα. Ο Hans-Dieter Flick οδήγησε τους Γερμανούς όχι πολύ καιρό πριν, αλλά κάτω από αυτόν η ομάδα έπαιξε ωραία και θεαματικά. Στο τελευταίο παιχνίδι η Bundestim πήρε εκδίκηση στη Βόρεια Μακεδονία για τη μοναδική της ήττα σε αυτό το τάκλιν, νικώντας τον αντίπαλο εκτός έδρας με 4-0. Τώρα η κύρια ίντριγκα του γκρουπ, ποιος θα μπορέσει να πάρει τη δεύτερη θέση, υπάρχουν τρεις διεκδικητές. Είναι το σωστό ματς για να δούμε πιθανούς υποψηφίους για την εθνική ομάδα.

Το Λιχτενστάιν είναι σίγουρα το τελευταίο

Ακόμη και πριν από την έναρξη της επιλογής, το Λιχτενστάιν θεωρούνταν το κύριο αουτσάιντερ του ομίλου, δεν συνέβη τίποτα απίστευτο, η τελευταία ομάδα, έχοντας μόνο έναν βαθμό στο ενεργητικό της, κατάφερε να αντισταθεί εκτός έδρας κόντρα στην Αρμενία. Στο τελευταίο παιχνίδι, η εθνική ομάδα του κράτους-νάνου έχασε εκτός έδρας από τους Ισλανδούς με σκορ 0:4. Παιχνίδια όπως εναντίον της εθνικής Γερμανίας είναι μια ανεκτίμητη εμπειρία όταν θα υπάρχει ακόμα η ευκαιρία να παίξεις με ποδοσφαιριστές τόσο υψηλού επιπέδου.

Προσωπικές συναντήσεις

Στη μάχη του πρώτου γύρου, οι Γερμανοί είχαν την κατοχής μπάλας για περισσότερο από το 80% του χρόνου παιχνιδιού, και επίσης σούταραν 30 φορές στο τέρμα, αλλά ταυτόχρονα κέρδισαν μόνο 2:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν κανένα κίνητρο εδώ, αν και κανείς δεν αμφιβάλλει για τη νίκη των γηπεδούχων. Ο Hansi Flick μπορεί να πειραματιστεί με τη σύνθεση και τα σχήματα, αυτό δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής οι μπουκμέικερ δεν δίνουν ευρεία γραμμή για αυτή τη συνάντηση, αλλά το στοίχημα στη νίκη της Γερμανίας με χάντικαπ -4 γκολ μοιάζει βατό.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *