The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ιταλία: προγνωστικά για στοίχημα

Германия-Италия-14.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Μπορούσια Παρκ

Η κύρια διακόσμηση του τέταρτου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών θα είναι η σκληρή μάχη μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας.

Γερμανία

Φέτος, η εθνική Γερμανίας κέρδισε πρώτα το Ισραήλ με 2:0 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τους αγώνες με Ολλανδία, Αγγλία, Ιταλία και Ουγγαρία με το ίδιο σκορ 1:1. Λόγω του υπερβολικού συμβιβασμού η Bundestim καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον όμιλό της στο Πρωτάθλημα Εθνών, έχοντας κερδίσει τρεις βαθμούς με διαφορά τερμάτων 3:3.

Ιταλία

Η Ιταλία διεκδικεί σοβαρά τη δεύτερη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ του νεοσύστατου τουρνουά. Μετά από παιχνίδια με Γερμανία (1:1), Ουγγαρία (2:1) και Αγγλία (0:0), οι παίκτες του Μαντσίνι ηγήθηκαν της τετράδας της Α3 με πέντε βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 3:2.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά κουρασμένες μετά την πολύ δύσκολη σεζόν, οπότε δεν περιμένω εξαιρετικό ποδόσφαιρο από αυτές. Το πιθανότερο είναι ότι η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί από ένα ακριβές χτύπημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *