The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ισπανία: Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ

Германия-Испания-03.09b

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Γερμανία. Στουτγκάρδη. Στάδιο Mercedes-Benz Arena

Στον πρώτο γύρο της κατηγορίας Α του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ θα πραγματοποιηθεί σοβαρή αναμέτρηση μεταξύ τιτουλάριους Γερμανίας και Ισπανίας.

Γερμανία

Μετά το φιάσκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 (τέταρτη στον όμιλο), η εθνική Γερμανίας έπαιξε εξαιρετικά στο προκριματικό για το Euro-2020. Bundesteam τερμάτισε πρώτη, μπροστά από τις Κάτω Χώρες, τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Λευκορωσία και την Εσθονία. Τότε οι Γερμανοί σημείωσαν 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 30:7.

Ισπανία

Η Ισπανία επίσης χωρίς προβλήματα προκρίθηκε στο ηπειρωτικό φόρουμ. Κέρδισε εντυπωσιακούς 26 βαθμούς σε δέκα συναντήσεις με τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία, τις Νήσους Φερόε και τη Μάλτα. Ταυτόχρονα, Φιούρι Ρόχα σημείωσε τριάντα ένα ακριβή σουτ, δεχόμενη μόνο πέντε.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ανήκουν στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, οπότε περιμένω να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο. Δεδομένου ότι τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Ισπανοί είναι διάσημοι για την ισχυρή επιθετική τους γραμμή, θα υπάρξουν πολλά αποτελεσματικά σουτ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *