The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Ισλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швейцария-Германия-06.09b

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

MSV-Arena

Στις 25 Μαρτίου η σειρά των προκριματικών αγώνων για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA θα συνεχιστεί. Οι δημοσιογράφοι του πόρου μας έχουν προετοιμάσει την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Γερμανία – Ισλανδία.

Γερμανική μηχανή θα πρέπει εύκολα να κερδίσει τον όμιλό της

Με όλο τον σεβασμό σε άλλους αντιπάλους, ο όμιλος της Γερμανίας φαίνεται πολύ εύκολος. Οι πιο σοβαροί διεκδικητές θα είναι η Ισλανδία και πιθανώς η Ρουμανία, αν και απέχουν πολύ από το Bundestim από την άποψη του επιπέδου τους. Είναι πολύ πιθανό ότι οι Γερμανοί δεν θα χάσουν βαθμούς σε αυτό τον προκριματικό, δεν υπάρχει κανείς να τους τα πάρει. Στο League of Nations η Γερμανία ήταν η δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από την Ισπανία, από την οποία έχασε στη μάχη για την πρώτη θέση με ταπεινωτικό σκορ 0:6. Η ομάδα εδώ είναι ως συνήθως ισχυρή, αν και για έναν τέτοιο όμιλο θα είναι δυνατό να καλέσουν ακόμη και μερικούς πιθανούς νεοφερμένους για παρακολούθηση.

Οι Ισλανδοί έκαναν όλους να τους σεβαστούν

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας δεν θεωρείται πλέον ένας νεόπλουτος, αλλά μια οργανωμένη και ισχυρή ομάδα. Πολύ λίγο δεν έφτασε στην ομάδα για να φτάσει στο Euro-2021 σύμφωνα με την ποσόστωση του League of Nations. Στον καθοριστικό αγώνα οι Ισλανδοί έχασαν από τους Ούγγρους 1:2, χάνοντας και τα δύο γκολ στο τέλος. Η ομάδα έχει παίξει στην ελίτ κατηγορία του League of Nations αυτή τη σεζόν, αλλά τερμάτισε τελευταία μαζί με τη Δανία, την Αγγλία και το Βέλγιο. Η Ισλανδία έχει μια πολύ εργατική ομάδα, υπάρχει κάθε πιθανότητα να αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση, κανείς δεν πιστεύει στον ανταγωνισμό με τη Γερμανία.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, ήταν στην επιλογή για το Euro 2004, τότε οι Γερμανοί κέρδισαν εντός έδρας με σκορ 3:0, αλλά στο δεύτερο σημειώθηκε λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Γερμανία δικαίως θεωρείται μεγάλο φαβορί, είναι ήδη πιο δύσκολο για τους Ισλανδούς να αντισταθούν στις κορυφαίες ομάδες. Οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο επερχόμενο παιχνίδι. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των Γερμανών με χάντικαπ -2 γκολ, οι Γερμανοί πρέπει να δείξουν ποιος είναι ο ηγέτης στον όμιλο από τον πρώτο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γερμανίας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *