The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Εσθονία: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Germany-Estonia-11.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κόφας Αρένα

Τρίτη, 11 Ιονίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη βράδυ, 11 Ιουνίου, ένας από τους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020 θα διεξαχθεί στο Μάιντς, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας και της Εσθονίας. Αυτές είναι πολύ διαφορετικές εθνικές ομάδες όσον αφορά το επίπεδο, αλλά οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στα προκριματικά. Έτσι, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γερμανία – Εσθονία.

Η Γερμανία “σηκώνεται από τα γόνατα”

Αυτή τη στιγμή η εθνική Γερμανίας φαίνεται πολύ σίγουρη και σαφώς έχει ήδη συνέλθει μετά την αποτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Τώρα η ενδεκάδα του Γιοάχιμ Λεβ επιδεικνύει ευχάριστο και κυρίαρχο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και η ομάδα δεν έχει σκοντάψει ακόμα στα προκριματικά για το Ευρω-2020. Ωστόσο, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν μόνο δύο συναντήσεις στο πλαίσιο της νέας προκριματικής περιοδείας, στην οποία νίκησαν την Ολλανδία (2:3) και τη Λευκορωσία (0:2). Και μην ξεχνάτε ότι μπροστά στους οπαδούς τους οι “αετοί” είναι ακόμα πιο ισχυροί…

Οι Εσθονοί δείχνουν και πάλι το επίπεδό τους

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα της Εσθονίας είναι απλά απογοητευτική στο πλαίσιο της τρέχουσας προκριματικής, επειδή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χειρότερη αρχή. Μέχρι στιγμής η ενδεκάδα του Μάρτιν Ρεϊμ έπαιξε μόνο δύο αγώνες και τους δύο έχασε. Ωστόσο, οι αντίπαλοι ήταν αποκλειστικά η εθνική Βόρειας Ιρλανδίας – ήττες 2:0 και 1:2. Ναι, στον τελευταίο αγώνα τα “μπλε μπλουζάκια” κατάφεραν κιόλας να σκοράρουν, αλλά αυτό ήταν τυχαίο γεγονός. Ακόμη και στο εντός έδρας παιχνίδι οι Εσθονοί έδωσαν όλη την πρωτοβουλία στους φιλοξενούμενους…

Πρόβλεψη

Η εθνική Γερμανίας ξεπερνά σαφώς την Εσθονία από κάθε άποψη, οπότε δεν θα υπάρξει ίσο παιχνίδι εδώ. Επιπλέον, εντός έδρας οι Γερμανοί είναι ακόμα πιο ισχυροί, ενώ οι Εσθονοί αποτυγχάνουν παντού. Πιθανότατα, οι “αετοί” θα κυριαρχούν όλα τα 90 λεπτά και θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους με αφθονία των γκολ (η άμυνα των φιλοξενούμενων είναι πολύ αδύναμη). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της εθνικής Γερμανίας είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *