The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Βόρεια Ιρλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Νοεμβρίου 2019

Германия-СевернаяИрландия-19.11b

Προκριματικά EURO 2020 – Όμιλος Γ – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κομέρτσμπανκ Αρένα

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ομίλους στα προκριματικά για το επόμενο Euro θεωρείται όμιλος Γ, όπου συγκεντρώθηκαν αμέσως 3 καλές ομάδες. Αλλά στην πραγματικότητα, η Γερμανία είναι πολύ πιθανό να παραμείνει ηγέτης, και η Βόρεια Ιρλανδία σίγουρα δεν θα ανέβει πάνω από την 3η θέση. Αλλά ίσως οι φιλοξενούμενοι θα μπορέσουν να «χτυπήσουν την πόρτα» στη Φρανκφούρτη; Η πρόβλεψη για τον αγώνα τους στις 19 Νοεμβρίου 2019 έχει ήδη αναρτηθεί.

Η Γερμανία θα κερδίσει τον όμιλο, αλλά παραμένουν ερωτήματα

Bundestim απέτυχε το 2018, σε αυτό το πλαίσιο το τρέχον ημερολογιακό έτος έφερε πολλές θετικές στιγμές. Εδώ είναι και η εκδίκηση με την Ολλανδία για την αποτυχία του φθινοπωρινού Πρωταθλήματος Εθνών με τη μορφή νίκης εκτός έδρας, και η πρόωρης πρόκριση στο Euro, εάν δεν υπάρχουν λάθη, από την πρώτη θέση. Αλλά οι παίκτες στη Μενχενγκλάντμπαχ  γι’ αυτό ήταν τόσο συγκρατημένοι, ακόμη και έχοντας νικήσει συντριπτικά τη Λευκορωσία, και ο ήρωας εκείνης της συνάντησης, ο Tony Kroos, αρνήθηκε κιόλας να καλέσει την εθνική του ένα από τα φαβορί του μελλοντικού πρωταθλήματος. Ο Λεβ έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά: κανείς δεν ξέχασε ότι οι Ολλανδοί κέρδισαν το 2019 στο γερμανικό πεδίο, χάνοντας κιόλας πρώτη, καθώς ανησυχούν σφάλματα στην άμυνα ακόμη και εναντίον ειλικρινά αδύναμων αντιπάλων. Με την Εσθονία στο 14ο λεπτό πήρε «κόκκινο» ο Emre Djan, με τη Λευκορωσία έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να κερδίσει πέναλτι.

Η Βόρεια Ιρλανδία ξέρει να παίξει καλά, αλλά μόνο σε συγκεκριμένο σενάριο

Ο «Λευκό-πράσινος στρατός» πρέπει να επαινεθεί ιδιαίτερα. Αυτή η εθνική ομάδα έχει αρκετά περιορισμένο δυναμικό, γι’ αυτό και ο Michael O’Neill φωνάζει και μάλιστα βάζει στη βάση τους παίκτες από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας και την Αγγλική Λιγκ 1. Αλλά την ίδια στιγμή αυτή η ομάδα επιδεικνύει σχεδόν 100% αποτέλεσμα με αουτσάιντερ και μεσαίες ομάδες. Το 2019 η ομάδα κέρδισε όλους τους αγώνες ενάντια στην Εσθονία και τη Σερβία. Αλλά, δυστυχώς, η κλήρωση τους έστειλε στον ίδιο όμιλο με 2 κορυφαίες εθνικές ομάδες. Με την Ολλανδία, παρεμπιπτόντως, η Βόρεια Ιρλανδία φαινόταν πολύ άξια, έχοντας ανοίξει σκορ εκτός έδρας, είχε πέσει μόνο προς το τέλος, έπαιξε εντός έδρας 0-0 με πολύ χάλια εκτέλεση του πέναλτι από τον Stephen Davis. Αλλά με τους Γερμανούς, ακόμη και εντός έρας ήταν αρκετά απελπιστικό σκορ 0-2. 1 βαθμός σε 3 γύρους με μεγιστάνες σημαίνει ότι πριν από τον τελευταίο αγώνα δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες για 2η θέση. Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμη και γνωρίζοντας ότι πρέπει μόνο να νικήσει τους «πορτοκαλί», η Βόρεια Ιρλανδία επικεντρωνόταν στην άμυνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Τον Σεπτέμβριο τα γκολ των Halstenberg και Gnabry επέτρεψαν στους Γερμανούς να κερδίσουν 3 βαθμούς στο Μπέλφαστ. Αυτή είναι η 4η νίκη σε 4 αγώνες που έχουν παιχτεί τον τελευταίο καιρό.

Πρόβλεψη

Η Βόρεια Ιρλανδία θα παίξει με το δικό της στυλ: στο δικό της μισό του γηπέδου, μπορεί και στη περιοχή του πέναλτι. Δεν είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί θα είναι τόσο αντίθετοι στο οι φιλοξενούμενοι θα αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτων από 3,5 με απόδοση 1,725


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *