The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γερμανία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Германия-Англия-07.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη , 7 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Αρένα Allianz

Την Τρίτη, το Μόναχο θα φιλοξενήσει τον κεντρικό αγώνα του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας.

Γερμανία Αγγλία

Υπό την ηγεσία του Flick, η Γερμανία έπαιξε το συνηθισμένο της ποδόσφαιρο, χάρη στο οποίο κέρδισε εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ με θεαματικό στυλ. Τον Μάρτιο, η Bundestim πραγματοποίησε φιλικές συναντήσεις με το Ισραήλ (2:0) και την Ολλανδία (1:1). Και στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών σημειώθηκε τιμητική ισοπαλία 1:1 με την Ιταλία.

Αγγλία

Ενώ η Αγγλία ξεκίνησε τον μαραθώνιο του Ιουνίου με μια συγκλονιστική ήττα 0-1 από την Ουγγαρία, την πρώτη σε δέκα αγώνες. Προηγουμένως, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ είχαν κερδίσει 26 βαθμούς από τους τριάντα δυνατούς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι θρίαμβοι επί της Ελβετίας (2:1) και της Ακτής του Ελεφαντοστού (3:0) σε φιλικές μονομαχίες είναι άλλη μια απόδειξη της δύναμης των Βρετανών.

Πρόβλεψη

Με σοβαρούς αντιπάλους, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λειτουργεί αυστηρά από άμυνα, ενώ οι Γερμανοί, κουρασμένοι στο τέλος της σεζόν, είναι απίθανο να πιέσουν πολύ τα γεγονότα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η πρόβλεψή μου: δεν αναμένεται τεράστιος αριθμός γκολ που θα σημειωθούν εδώ, under 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *