The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία – Ολλανδία: πρόβλεψη για το παιχνίδι στις 31/08/2017

France-Netherlands-31.08

Προκριματικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Stade de France“, Παρίσι

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχοι με απόδοση 1,71

Οι γηπεδούχοι του επερχόμενου αγώνα, λόγου του τεράστιο σφάλματος του τερματοφύλακά τους στα τελευταία λεπτά της συνάντηση, έχασαν στο τελευταίο ματς των προκριματικών από την εθνική Σουηδίας. Ως αποτέλεσμα, οι Γάλλοι έδωσαν την πρώτη θέση στην κατάταξη στους Σκανδιναβούς. Και στην αρχή των προκριματικών υπήρχε ακόμα και απρόσμενη ήττα με τη Λευκορωσία. Έχοντας με τους Σουηδούς τον ίδιο αριθμό βαθμών, τα υποψία φαβορί της κατάταξης υστερούν από αυτούς σε πρόσθετους δείκτες. Και απ’ ευθείας από τον όμιλο προκρίνεται μόνο μία ομάδα. Η ενδεκάδα του Ντιντιέ Ντεσάν σαφώς υπολογίζει μόνο την πρώτη θέση και ταξίδι στη Ρωσία χωρίς τα πλέι-οφ. Με τόσο ισχυρή σύνθεση διαφορετικά απλά δεν γίνεται. Άραγε, στα υπόλοιπα παιχνίδια οι «τρίχρωμοι» πρέπει να κερδίζουν.

Η εθνική ομάδα Ολλανδίας τα τελευταία χρόνια δεν είναι πλέον μια πολύ ισχυρή δύναμη του ποδοσφαίρου, και ως εκ τούτου, η εθνική Γαλλίας δε θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα με το να την νικήσει. Οι «πορτοκαλί» βιώνουν αναζωογόνηση της σύνθεσης, τα αστέρια-βετεράνοι δεν μπορούν πλέον να παίξουν όλο το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο, ενώ οι πολλά υποσχόμενοι νέοι προς το παρόν δεν αντέχουν το βάρος. Από ‘δω προέρχεται μόλις η τρίτη θέση στον όμιλο αυτή τη στιγμή. Η Ολλανδία έχασε και από την εθνική Γαλλίας εντός έδρας της στην έναρξη των προκριματικών, και από τη Βουλγαρία εκτός έδρας, που ήταν έκπληξη. Εκτός από αυτό έχασε βαθμούς από άμεσο ανταγωνιστή για τη δεύτερη θέση, τη εθνική Σουηδίας.

Στο επίπεδο του ποδοσφαίρου, την τάξη και τις ατομικές ικανότητες των μεμονωμένων παικτών οι Γάλλοι είναι σαφώς ανώτεροι του αντιπάλου. Επιπλέον, ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι η έδρα, όλοι γνωρίζουν πώς στο γήπεδο οι οπαδοί μπορούν να υποστηρίξουν την εθνική Γαλλίας. Στη νέα ιστορία οι αντίπαλοι συναντιόντουσαν μεταξύ τους όχι και τόσο συχνά, αλλά στους τελευταίους τρεις αγώνες ενάντια των «πορτοκαλί» η Γαλλία ήταν ισχυρότερη, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης εκτός έδρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Γαλλίας!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *