The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Σουηδία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Швеция-17.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Στάδιο “Stade de France”

Θα καταφέρει η νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια της Γαλλίας να νικήσει την ισχυρή Σουηδία εντός έδρας στον έκτο γύρο του Πρωταθλήματος Εθνών;

Γαλλία

Με 13 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 8:3, η Γαλλία είναι η πρώτη στο κουαρτέτο της και δεν θα πέσει κάτω. Το καθήκον να φτάσει στον τελικό των τεσσάρων επιτεύχθηκε από τους Le Blais σε επιτυχημένες αναμετρήσεις με την Πορτογαλία (1:0, 0:0). Επιπλέον, η Κροατία (4:2, 2:1) και η Σουηδία (1:0) έγιναν θύματα των παικτών του Ντιντιέ Ντεσάν.

Σουηδία

Στην παρόμοια χρονική περίοδο η Σουηδία αντάλλαξε νίκες με την Κροατία (2:1, 1:2), ενώ ηττήθηκε από τους πολύ ισχυρότερους Πορτογάλους (0:2, 0:3) και τους Γάλλους (0:1). Τώρα η ομάδα που έφτασε στα προημιτελικά του προηγούμενου παγκόσμιου πρωταθλήματος είναι στην τέταρτη θέση με τρεις βαθμούς, διαφορά τερμάτων 3:9 και μια πραγματική απειλή υποβιβασμού στην τάξη.

Πρόβλεψη

Η Γαλλία έχει ήδη επιλύσει όλα τα ζητήματα στο Πρωτάθλημα Εθνών, οπότε στο επόμενο παιχνίδι μπορεί άνετα να ελέγξει το αποθεματικό της. Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και το διπλό της γηπεδούχου ομάδας έχει μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσει τον αντίπαλου με κίνητρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Γαλλίας με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *