The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Польша-04.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Al Thumama Stadium

Στις 4 Δεκεμβρίου, δύο αγώνες του γύρου των 16 θα πραγματοποιηθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε έναν από τους οποίους η εθνική Γαλλίας θα παίξει με την Πολωνία, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Από τους Γάλλους περιμένουν να παλέψουν για τον τίτλο
Η γαλλική ομάδα δεν ήταν στον πιο ισχυρό όμιλο σε αυτό το τουρνουά, έτσι μπόρεσε να κερδίσει δύο αρχικούς αγώνες. Στο πρώτο ματς ασχοληθήκαμε με την Αυστραλία, δεν ντρεπόμασταν ούτε από ένα χαμένο γκολ στην αρχή – 4:1. Πιο δύσκολο ήταν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, όπου καταφέραμε να κερδίσουμε τη Δανία – 2:1. Πριν από το τελευταίο παιχνίδι, ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ ήταν εγγυημένο, επομένως, εναντίον της Τυνησίας, ο Ντεσάμπ απελευθέρωσε τη δεύτερη ομάδα, η οποία έπαιξε εξαιρετικά άσχημα, η ομάδα έχασε και προσπάθησε να ανακτήσει. Ως αποτέλεσμα, οι Γάλλοι ισοφάρισαν στο 90+8 λεπτά, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ μετά το τελικό σφύριγμα, το οποίο μάλιστα διαμαρτυρήθηκε, αλλά το πρωτόκολλο δείχνει ήττα με σκορ 0:1. Η ομάδα τερμάτισε πρώτη στην τετράδα, μπροστά από την Αυστραλία σε πρόσθετους δείκτες. Σίγουρα δεν μπορώ να παίξω τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Λούκας Ερνάντεθ.
Οι Πολωνοί θα περάσουν δύσκολα
Η Πολωνία έφυγε με μεγάλη δυσκολία από τον όμιλό της, όλα κρίθηκαν κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά. Στον πρώτο γύρο δεν έγινε το πιο λαμπερό παιχνίδι κόντρα στους Μεξικανούς – 0:0, με απραγματοποίητο πέναλτι του Λεβαντόφσκι. Οι Πολωνοί κατάφεραν να κερδίσουν τη Σαουδική Αραβία με 2:0 στη δεύτερη συνάντηση. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε χωρίς ευκαιρία από την Αργεντινή 0:2 και ήταν προφανές ότι θα δεχόταν περισσότερα αν δεν ήταν ο Szczesny. Η ομάδα πέρασε στον επόμενο γύρο μόνο με διαφορά τερμάτων, μπροστά από το Μεξικό.
Προσωπικές συναντήσεις
Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το ξεκάθαρο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Γάλλων, η μοναδική φορά που κέρδισαν οι Πολωνοί το 1982, στον αγώνα για την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 με σκορ 3:2. Για εκείνο το ματς η Γαλλία δεν έβγαλε καν τη μισή βασική σύνθεση, με επικεφαλής τον Πλατινί, καθώς δεν ήθελαν να παίξουν αφού έχασαν τη νίκη στα ημιτελικά με τους Γερμανούς.
Πρόβλεψη
Η Γαλλία δικαίως θεωρείται το φαβορί αυτού του ζευγαριού, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς οι Πολωνοί θα νικήσουν έναν τέτοιο αντίπαλο. Η συνάντηση θα πρέπει να γίνει με το προφανές πλεονέκτημα των πρωταθλητών του κόσμου, ο Λεβαντόφσκι και η παρέα τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αναζητήσουν τις ευκαιρίες τους σε αντεπίθεση. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στην επιτυχία του φαβορί με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *