The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ουαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Уэльс-02.06

Φιλικός αγώνας

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Allianz Ριβιερά

Οι φίλαθλοι μετράνε αντίστροφα για την αρχή του Euro 2021, ενώ οι συμμετέχοντες στο τουρνουά προετοιμάζονται σκληρά. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Γαλλία – Ουαλία, και οι δύο ομάδες θα παίξουν σύντομα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι Γάλλοι θέτουν μόνο υψηλότερους στόχους

Όταν ομάδα είναι η τρέχουσα παγκόσμια πρωταθλήτρια, σε οποιοδήποτε τουρνουά είναι απαραίτητο να παλέψει για νίκη, αυτό απαιτεί το στάτους. Αυτή είναι η κατάσταση με τους Γάλλους τώρα, κάθε μία από τις αποτυχίες τους αντιλαμβάνεται ιδιαίτερα έντονα, επειδή είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Αμέσως πρέπει να θυμηθούμε ότι οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν μπήκαν στο πολύ δύσκολο γκρουπ στο τελικό μέρος του Euro 2021, όπου θα αγωνιστούν με την Πορτογαλία, τη Γερμανία και την Ουγγαρία. Στον προκριματικό της όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 η εθνική της Γαλλίας προηγείται με σιγουριά, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Εθνική Ουαλίας είναι πάντα έτοιμη να πολεμήσει

Η εθνική ομάδα της Ουαλίας είναι μία από εκείνες τις ομάδες που πολλοί θα ήθελαν να αποφύγουν να συναντηθούν. Παίζουν σκληρό βρετανικό ποδόσφαιρο, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ποιοτικοί παίκτες στη σύνθεση. Οι Ουαλοί κέρδισαν τον όμιλό τους στην κατηγορία Β του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ και θα είναι τώρα στην ελίτ την επόμενη σεζόν. Όσον αφορά τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, η ομάδα έπαιξε δύο συναντήσεις, σημειώνοντας ήττα 1:3 από το Βέλγιο και νίκη 1:0 επί των Τσέχων εντός έδρας. Στο Euro 2021 θα πρέπει να αγωνιστούν σε ένα όμιλο με τις εθνικές ομάδες όπως η Ιταλία, η Τουρκία και η Ελβετία.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ πριν στα επίσημα τουρνουά, υπήρχε μόνο ένας φιλικός αγώνας το 2017, τότε οι Γάλλοι κέρδισαν εντός έδρας χάρη στα γκολ των Ζιρού και Γκριεζμάν 2:0.

Πρόβλεψη

Οι Γάλλοι δικαίως θεωρούνται φαβορί της συνάντησης, δεδομένου ότι από άποψη σύνθεσης είναι γενικά δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς μαζί τους. Μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι ακόμα φιλικό παιχνίδι, κανείς δεν χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε κόστος. Οι ομάδες θα προσπαθήσουν να δείξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά το επίπεδο αφοσίωσης δεν θα είναι υψηλό. Θεωρούμε σκόπιμο εδώ να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3 γκολ με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *