The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Κροατία: προγνωστικά για στοίχημα

Франция-Хорватия-13.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Α – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Σταντ ντε Φρανς

Στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Γαλλίας – Κροατίας του τέταρτου γύρου της φάσης των ομίλων του Πρωταθλήματος Εθνών. Η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των δυνατών ομάδων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Το αποτυχημένο ξεκίνημα των Γάλλων

Η εθνική Γαλλίας μπορεί να επικριθεί πολύ μετά από τρεις αγώνες στο Πρωτάθλημα Εθνών, καθώς η ομάδα σημείωσε μόλις δύο βαθμούς, γι’ αυτό και είναι τελευταία στον όμιλο. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η ομάδα φαίνεται χειρότερη από τους αντιπάλους της, έχουν μαζευτεί πολλά: κούραση μετά τη σεζόν του συλλόγου, κακή εφαρμογή, όχι το υψηλότερο κίνητρο, λόγω της κατάστασης του τουρνουά. Είναι ήδη προφανές ότι οι Γάλλοι δεν θα καταφέρουν τίποτα στο ακέραιο, η ομάδα είναι ακόμα σε θέση να κάνει μια επιστροφή, ακόμη και να ανταγωνιστεί για την ηγεσία στην τετράδα της. Η ομάδα πρέπει να βρει το παιχνίδι της, όλα συγχωρούνται στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Οι Κροάτες επιστρέφουν στη δράση

Για την Κροατία η φετινή σεζόν του Πρωταθλήματος Εθνών ξεκίνησε δύσκολα, απέτυχε εντός έδρας με τους Αυστριακούς – 0:3, και στη συνέχεια με δυσκολία στην έδρα της ξέφυγε από την ήττα με τη Γαλλία – 1:1. Στον τρίτο γύρο κατάφερε τελικά να επικρατήσει εκτός έδρας των πρωτοπόρων του ομίλου των Δανών – 1:0. Πλέον οι Κροάτες είναι τρίτοι στον όμιλο, είναι κατώτεροι από τους Αυστριακούς σε επιπλέον δείκτες και βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη γραμμή.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν πολλούς σημαντικούς αγώνες μεταξύ τους, δεν έχει νόημα να θυμόμαστε τα πάντα, εκτός από τη μάχη του πρώτου γύρου, που έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων συνεχίζουν να πιστεύουν στους Γάλλους, μια δυνατή ενδεκάδα και η ιδιότητα των σημερινών πρωταθλητών κάνουν τη δουλειά τους. Φυσικά, ήρθε η ώρα για τους παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν να κατακτήσουν την πρώτη νίκη, αν και δεν υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα για αυτό. Η επιλογή με ποντάρισμα στο over 2,5 γκολ φαίνεται καλή (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *