The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Italy-01.06

Φιλικός αγώνας

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Γαλλίας θα συναντηθεί στο φιλικό αγώνα με την εθνική Ιταλίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 01/06/2018 στις 10:00 μ.μ.

Γαλλία

Η εθνική της Γαλλίας μετά την πρόκριση στο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το προπερασμένο έτος, χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασε την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι «τρίχρωμοι» πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο Α, χάνοντας μόνο από τη Σουηδία. Στους τελευταίους αγώνες η Γαλλία νίκησε την Ιρλανδία (2:0), τη Ρωσία (1:3), έχασε από την Κολομβία (2:3) και έπαιξε ισοπαλία με την Ουαλία (2:2).

Ιταλία

Η εθνική Ιταλίας πραγματοποίησε πολύ ανεπιτυχώς τον προκριματικό γύρο για το Μουντιάλ, γι’ αυτό το λόγο κατέλαβε μόνο τη δεύτερη θέση στον όμιλο με την Ισπανία, την Αλβανία, το Ισραήλ, τη Μακεδονία και το Λιχτενστάιν. Στα πλέι οφ η «Σκουάντρα Ατζούρα» έχασε από τη Σουηδία και στερήθηκε το ταξίδι στη Ρωσία. Στους τελευταίους αγώνες οι Ιταλοί νίκησαν τη Σαουδική Αραβία (2:1), έπαιξαν ισοπαλία με την Αγγλία (1:1) και έχασαν από την Αργεντινή (2:0).

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιταλίας βρίσκεται στο στάδιο της αναδιάρθρωσης. Τη διεθνή του καριέρα ολοκλήρωσε ο Buffon, η ομάδα έχει πολλούς παίκτες ηλικίας στο πρόσωπο των Chiellini και De Rossi, και στη θέση του προπονητή μόλις ήρθε ο Roberto Mancini. Ως εκ τούτου η εθνική Γαλλίας, που έχει κίνητρο νίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένη να νικήσει την Ιταλία, ακόμη και παρά τη φιλική κατάσταση του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Γαλλίας με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *