The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Ισλανδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

019-France-Iceland-25.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Η – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade de France, Παρίσι

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του προκριματικού ομίλου του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Ισλανδίας. Η τελευταία τους συνάντηση έληξε με ισοπαλία (2:2), αλλά τι να περιμένουμε από την επίσημη συνάντησή τους; Εμείς γνωρίζουμε ήδη, εσείς απλά διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλίας – Ισλανδίας στο σύνολό της.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με σίγουρη νίκη

Αυτή τη στιγμή η εθνική Γαλλίας έχει εξαιρετική εμφάνιση, αν και το φθινόπωρο η ομάδα έχασε την πρώτη θέση στον όμιλο στη Λίγκα των Εθνών. Ωστόσο, τότε οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν έκαναν λάθος εκτός έδρας, αλλά εντός έδρας η ομάδα ήσυχα νίκησε την εθνική Ολλανδίας (2:1) και τη Γερμανίας (2:1). Και γενικώς μπροστά στους οπαδούς τους οι Γάλλοι φαίνονται πολύ πιο ισχυροί. Τη νέα επιλογή οι “μπλε” ξεκίνησαν με τον εκτός έδρας αγώνα με την εθνική ομάδα της Μολδαβίας, την οποία εύκολα και φυσικά νίκησαν με σκορ 1:4. Δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να «σκίζουν».

Θα καταφέρουν οι Ισλανδοί να εκπλήξουν ξανά;

Την ίδια στιγμή η εθνική Ισλανδίας απέτυχε το 2018, επειδή δεν έδειξε τίποτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, καθώς και στην Λίγκα των Εθνών μόνο έχανε (και τους 4 αγώνες). Τα προκριματικά για τον προκριματικό του Euro 2020 η ενδεκάδα του Έρικ Χάμρεν ξεκίνησε με νίκη, αλλά είχε στους αντιπάλους την ασθενή εθνικής της Ανδόρας. Αυτούς τους αντίπαλους η ομάδα κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας με σκορ 0:2, αλλά δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη αυτόν το σκορ. Τώρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν πιο ισχυρούς αντίπαλους.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γαλλίας φαίνεται πολύ καλά και όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Την ίδια αυτή η εθνική ομάδα της Ισλανδίας δείχνει πολύ αδύναμο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές “πυροβολεί”. Εδώ περιμένουμε σίγουρη νίκη των Γάλλων, οι οποίοι θα σκοράρουν μερικά γκολ. Ωστόσο, και οι Ισλανδοί πρέπει να δείξουν τον χαρακτήρα τους, οπότε τα γκολ θα είναι σαφώς πάνω από 2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,69.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *