The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Франция-Дания-26.11

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Β
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 6:00 μ.μ.
Stadium 974 (Rass Abou Aboud)

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Δανία, οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Γάλλοι ξεκίνησαν με επιτυχία την υπεράσπιση του τίτλου τους
Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, οι Γάλλοι μαστίζονταν από αποτυχίες, αρκετοί δυνατοί παίκτες δεν ήρθαν στο Κατάρ, ο Νκούνκου και ο Μπενζεμά τραυματίστηκαν αμέσως πριν το τουρνουά. Ακόμη και σε τέτοια σενάρια, οι Γάλλοι νίκησαν με σιγουριά την Αυστραλία στον πρώτο γύρο με σκορ 4:1. Οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν ντράπηκαν ακόμη και από ένα γκολ που δέχτηκαν γρήγορα, η ομάδα γρήγορα κάληψε τη διαφορά, καταφέρνοντας να προηγηθεί ακόμη και πριν την ανάπαυλα. Ο Μπαπέ αναδείχθηκε Man of the Match με γκολ και ασίστ, πρέπει να σημειωθεί και ο Ζιρού με διπλό. Ο Λούκας Ερνάντες σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού.
Περιμένουν περισσότερα από τους Δανούς
Η εθνική Δανίας πέρασε χωρίς προβλήματα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας κερδίσει την πρόκρισή της. Η ομάδα φαινόταν καλή στο Πρωτάθλημα Εθνών, όπου προηγούταν στην τετράδα της για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τελικά τερμάτισε δεύτερη, δίνοντας τη θέση της στην Κροατία. Στην πρώτη συνάντηση αυτής της διοργάνωσης, οι Δανοί ήταν φαβορί απέναντι στην Τυνησία, αλλά ο αντίπαλος αντιστάθηκε, ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0. Η ομάδα έχει μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, όπου έπαιξαν με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 οι ομάδες συναντήθηκαν επίσης στη φάση των ομίλων παίζοντας 0:0. Τα τελευταία παιχνίδια έγιναν φέτος στο Πρωτάθλημα Εθνών, τότε οι Δανοί κέρδισαν δύο φορές – 2:1 εκτός έδρας και 2:0 εντός.
Πρόβλεψη
Ακόμη και παρά τις πρόσφατες ήττες από τους Δανούς, οι Γάλλοι είναι αυτοί που θεωρούνται τα φαβορί αυτού του ζευγαριού. Είναι πιθανό οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές να παίξουν με το νούμερο ένα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά. Θεωρούμε εδώ ένα βατό στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν (απόδοση 1,93).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *