The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Βοσνία-Ερζεγοβίνη: προγνωστικά για στοίχημα

STOCKHOLM, SWEDEN - SEPTEMBER 05: Antoine Griezmann of France looks on during the UEFA Nations League group stage match between Sweden and France at Friends Arena on September 05, 2020 in Stockholm, Sweden. (Photo by Linnea Rheborg/Getty Images)

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε λα Μεϊνό

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Γαλλία – Βοσνία-Ερζεγοβίνη, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν την 1η Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Οι Γάλλοι θα ικανοποιηθούν μόνο με την πρώτη θέση

Κρίνοντας από τους πρώτους προκριματικούς αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, στον όμιλο υπάρχουν η Γαλλία και οι υπόλοιπες ομάδες. Οι κυρίαρχοι παγκόσμιοι πρωταθλητές κρατούν με σιγουριά το προβάδισμα, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Ξεκινήσανε με ισοπαλία εντός έδρας με την Ουκρανία και στη συνέχεια νικήσανε εκτός έδρας το Καζακστάν και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Περίμεναν υψηλά αποτελέσματα από την ομάδα στο Euro 2020, οι Γάλλοι κέρδισαν ακόμη και τον ομάδα θανάτου τους, προσπερνώντας τη Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ουγγαρία. Αλλά στους 16 έχασαν από τους Ελβετούς στα πέναλτι, ενώ είχαν προβάδισμα 3:1, έπαιξαν 3:3 στον κανονικό χρόνο.

Οι Βόσνιοι μπορούν ακόμα να παλέψουν για πρόκριση από τον όμιλο

Εάν δεν χωρίσουμε επίσημους και φιλικούς αγώνες, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έχει να σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ματς. Το σερί χωρίς νίκες είναι εντελώς καταστροφικό, φτάνει στους 13 αγώνες, είναι λογικό που η ομάδα δεν έπαιξε στο τελευταίο Euro. Στα προκριματικά η ομάδα σημείωσε μόνο έναν βαθμό σε δύο συναντήσεις, μία εκτός έδρας ισοπαλία με τους Φινλανδούς 2:2 και μία ήττα από τους Γάλλους 0:1. Ακόμη και σε ένα τέτοιο σενάριο, οι Βόσνιοι μπορούν να παλέψουν για την πρόκριση από τον όμιλο, επειδή εδώ μόνο η Γαλλία είναι σαφώς πιο δυνατή και άλλοι αντίπαλοι δεν είναι τόσο επικίνδυνοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα βρίσκεται στο πλευρό της Γαλλίας, τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο αγώνας του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκε με μια άξια εκτός έδρας νίκη των Γάλλων με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ στο 60ο λεπτό πέτυχε ο Γκριεζμάν.

Πρόβλεψη

Σύμφωνα με τα ποδοσφαιρικά πρότυπα, συναντιούνται μια κορυφαία ομάδα και μία δυνατή μεσαία. Οι φορείς στοιχημάτων δεν αμφιβάλλουν για τη νίκη της εθνικής Γαλλίας, οι Βόσνιοι είναι πραγματικά πιο αδύναμοι, αλλά η ομάδα έχει τον χαρακτήρα. Θεωρούμε το βέλτιστο ποντάρισμα στη νίκη της γηπεδούχου με χάντικαπ -1,5 γκολ με απόδοση 1,66, ίσως να σκεφτείτε «το σύνολο είναι πάνω».


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *