The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γαλλία εναντίον Βέλγιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

France-Belgium-10.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ημιτελικός

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης, Αγία Πετρούπολη

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο πρώτος ημιτελικός αγώνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι η συνάντηση μεταξύ των εθνικών της Γαλλίας και του Βελγίου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Γάλλων, αλλά η «τρικολόρ» υπάρχει πολύ μικρό φαβορί της συνάντηση, στους Βέλγους οι «παντογνώστης» αφήνουν επίσης καλές ευκαιρίες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέσσερις νίκες και ισοπαλία

Η γαλλική εθνική ομάδα έπαιξε πέντε αγώνες στη Ρωσία, τέσσερις από τους οποίους κέρδισε και ένα έπαιξε ισοπαλία εναντίον της εθνικής της Δανίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «La Bleue» σκόραραν εννέα γκολ στα τέρματα των αντιπάλων, αλλά και έχασαν τέσσερα, όμως, τρεις μπάλα μπήκαν στο τέρμα του Λιορίς στο παιχνίδι εναντίον της Αργεντινής. Στον προημιτελικό η Γαλλία έδειξε ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη, οι αποτελεσματικές ενέργειες σε εκείνο το παιχνίδι είναι στο λογαριασμό του Βαράν και Γκριεζμάν.

Αίσθηση

Η εθνικής του Βελγίου στο στάδιο των προημιτελικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος προκάλεσε πραγματική αίσθηση, αποκλείοντας από την κλήρωση το φαβορί του Μουντιάλ, την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαιξαν θαυμάσια το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές. Πριν βγει στο γήπεδο ο Ρενάτο Αουγκούστο, οι Νοτιαμερικανοί δεν κατάφερναν και πολλά, αλλά μόλις αυτός ο μέσος αντικατάστησε τον Παουλίνιο, η Βραζιλία ήταν πολύ επικίνδυνη, σημείωσε γκολ, ήταν κοντά στο να βάλει το δεύτερο, αλλά το Βέλγιο άντεξε, και τώρα έχει βλέψεις να αποκτήσει το παγκόσμιο στέμμα, το οποίο μέχρι τώρα ποτέ δεν έχει δοκιμάσει.

Πρόβλεψη

Οι εθνικές της Γαλλίας και του Βελγίου είναι ισχυρές στην επίθεση, όσον αφορά τη δημιουργικότητα αυτές οι ομάδες βρίσκονται στον παγκόσμιο TOP. Η κατάσταση του αγώνα ζητεί από τους αντιπάλους να παίξουν προσεκτικά, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Βέλγοι σπάνια παίζουν παιχνίδια του «πάτους», ενώ η Γαλλία τακτικά κάνει λάθη στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,41.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *